Gardena Cleansystem: Din Lösning för Enklare och Effektivare Rengöring Runt Hemmet

Trädgård

I en värld där tiden är värdefull och bekvämlighet är nyckeln, introducerar Gardena Cleansystem en revolutionerande lösning för alla dina rengöringsbehov. Från den enkla bevattningen av din trädgård till den intensiva rengöringen av ytor runt huset, erbjuder Gardena ett flexibelt och effektivt system designat för att göra ditt liv enklare.

Vill du se alla produkter ur Cleansystem?

Vad gör Gardena Cleansystem bra

Gardena Cleansystem är inte bara ett verktyg; det är en mångsidig lösning som adresserar en rad vanliga problem och behov:

 • Tillgång till Vatten: Glöm tunga hinkar och onödig sträcka. Med Gardena är vattenförsörjningen direkt där du behöver den, vilket eliminerar behovet av att bära vatten över långa avstånd.
 • Effektivitet: Uppnå snabb och effektiv rengöring med direkt tillförsel av vatten och rengöringsmedel till ytan, vilket minskar tiden och ansträngningen som krävs för rengöring.
 • Flexibilitet: Med ett brett utbud av verktyg och tillbehör kan du enkelt anpassa ditt rengöringssystem för olika uppgifter, från att varsamt tvätta din bil till att skrubba din terrass.
 • Svåråtkomliga Platser: Tack vare innovativa lösningar som teleskophandtag, kan du nu enkelt nå och rengöra platser som tidigare varit utmanande, som fönster på andra våningen eller takrännor.

Nyckelprodukter i Gardena Cleansystem

Gardena Cleansystem erbjuder en omfattande uppsättning verktyg och tillbehör, var och en utformad för att göra rengöringen enklare, snabbare och mer effektiv. Här är en närmare titt på några av de mest framstående produkterna i systemet:

Cykeltvättborste: Rena Cyklar utan Ansträngning

En av de mest innovativa tilläggen till Gardena Cleansystem är Cykeltvättborsten (Artikelnr. 18848-20), en specialutformad borste som är idealisk för att hålla din cykel i toppskick. Med sin unika design och anpassade borsthår är denna borste perfekt för att nå och effektivt rengöra alla delar av cykeln, från ram till ekrar och drivlina.

 • Skonsam men Effektiv Rengöring: Cykeltvättborstens mjuka borsthår är skonsamma mot cykelns ytor, vilket minimerar risken för repor samtidigt som tuff smuts och grus effektivt avlägsnas. Den är utmärkt för användning på både mountainbikes och landsvägscyklar, oavsett om du rengör efter en lerig terrängtur eller efter daglig pendling.
 • Ergonomisk Design: Borstens ergonomiska utformning gör den bekväm att använda under längre perioder, och den anpassar sig naturligt till användarens handrörelser. Detta gör rengöringsprocessen inte bara mer effektiv utan även mer behaglig.
 • Komplettera med Tvättsvamp till Cykeltvättborste (Artikelnr. 18849-20): För en ännu grundligare rengöring kan cykeltvättborsten kompletteras med en speciellt framtagen tvättsvamp. Denna kombination säkerställer att även de svåraste smutsområdena på din cykel hanteras med omsorg.

Borstar

 • Tvättborstset Mjuk med skaft S (Artikelnr. 18826-20): Idealisk för skonsam rengöring av känsliga ytor som bilens kaross och fönster. Den mjuka borsten säkerställer att ytan blir ren utan att riskera repor.
 • Skurborstset med skaft M (Artikelnr. 18828-20): Perfekt för att ta bort envis smuts från hårdare ytor som trädäck och trottoarer. Den robusta designen hanterar tuff smuts utan problem.
 • Fönsterrengörare (Artikelnr. 18808-20): En specialdesignad produkt för effektiv och streckfri rengöring av fönster. Kombinerar en mikrofiberduk med en gummiskrapa för optimalt resultat.

Handtag med Rinnande Vatten

 • Vattenförande teleskopskaft M–XL (Artikelnr. 18804-20): Detta teleskopskaft är anpassningsbart för olika rengöringsbehov, vilket gör det möjligt att enkelt nå och rengöra högt belägna ytor som fönster och takrännor.
 • Ledad förlängning till Vattenförande skaft (Artikelnr. 18806-20): Ger ytterligare flexibilitet och räckvidd för dina rengöringsuppgifter, perfekt för att komma åt svåråtkomliga områden.

Högtryckstvättar (Batteridrivna)

 • Batteridriven mellantryckstvätt AquaClean Set (Artikelnr. 14800-20): En kraftfull och mobil lösning för rengöringsuppgifter där du inte har tillgång till en elanslutning. Perfekt för fordon, trädgårdsmöbler och mer.
 • Batteridriven mellantryckstvätt AquaClean utan batteri (Artikelnr. 14800-55): Erbjuder samma kraftfulla rengöring som AquaClean Set men möjliggör användning med befintliga batterier, vilket är ett kostnadseffektivt alternativ för befintliga Gardena-användare.
 • Läs också: Altan- och terrassrengöring utan kemikalier

Dessa produkter representerar bara en del av det omfattande utbudet som Gardena Cleansystem erbjuder. Varje produkt är noggrant utformad för att uppfylla specifika rengöringsbehov, från skonsam tvätt av känsliga ytor till kraftfull borttagning av svår smuts. Med dessa verktyg blir rengöringsprocessen inte bara enklare och mer effektiv utan också mer miljövänlig tack vare den minskade vattenförbrukningen. Vill du se fler produkter ur Cleansystem?

Gardena Cleansystem är en revolutionerande lösning för alla som värdesätter renhet och bekvämlighet. Med ett brett utbud av produkter och tillbehör kan användare enkelt skapa en skräddarsydd rengöringsuppsättning som möter deras specifika behov, vilket gör rengöring runt huset och trädgården inte bara möjlig utan även angenäm.

Du kanske är intresserad av:

För en Enklare Rengöringsrutin

Gardena Cleansystem är kärnan i att förenkla rengöringen hemma med sina smarta och teknologiskt avancerade lösningar. Designat för snabb montering och användarvänlighet, erbjuder systemet en effektiv väg till rena ytor utan krångel – ett idealiskt val för den tidsmedvetna.

Behöver du tvätta bilen, få fönstren att skina, rengöra trädgårdsmöblerna, eller komma åt de där svåråtkomliga platserna? Gardena Cleansystem anpassar sig efter just dina behov och gör varje rengöringsmoment mer hanterbart och mindre tidskrävande.

Systemets kraft ligger i dess mångsidighet. Med tillbehör som vattenförande teleskopskaft och borstar designade för olika material, kan du säga adjö till behovet av ett arsenal av separata rengöringsverktyg. Detta innebär en mer sammanhängande rengöringsprocess som sparar både tid och energi.

I takt med att allt fler letar efter hemlösningar som levererar både prestanda och bekvämlighet, fortsätter Gardena att leda utvecklingen med innovativa lösningar. Cleansystemet, genom att göra komplicerade rengöringsuppgifter enklare, cementerar sin position som det självklara valet för det moderna hemmet och trädgården.

Denna rörelse mot mer effektiva och användarvänliga rengöringssystem är en revolution inom hemvården, där Gardena Cleansystem står i spetsen. Dess fokus på innovation, enkelhet och miljömedvetenhet förklarar varför allt fler väljer Gardena för att hålla sina utomhusområden och redskap i optimalt skick.

Varför välja Söderströms när du vill köpa Gardena-produkter?

Vi började sälja trädgårds utrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetet nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Som auktoriserad återförsäljare av Gardena kan du lita på att vi erbjuder högkvalitativa produkter och expertkunskap.

Välkommen till Söderströms – din partner för Gardena-produkter och trädgårdsutrustning!