Storleksguide Stihl skyddskläder

Kläder

Hitta din storlek med hjälp av Storleksguide Stihl. I Stihls sortiment med skydds- och arbetskläder finns kläder för både män och kvinnor samt byxsstorlekar både för dig som är lite kortare eller längre. För att hitta den storlek som passar dig är det viktigt att måtten blir rätt. Här får du lite tips när du skall ta dina mått.

  • Stå rak och avslappnad
  • Be gärna någon annan hjälpa dig och ta dina mått
  • För standardstorlekar behöver du bröstomfång (den bredaste delen över bröstet och runt), midjemått, höftmått (där stussen är som bredast) och beninnerlängd (mäts från grenen och ner till golvet).
  • En bra fingervisning är att kontrollera dina mått mot ett par jeans (waist = midjemått och Length = längd) som du tycker sitter bra.

Skulle du behöva en specialstorlek, kontakta oss så hjälper vi dig.

Nerladdningsbar Storleksguide Stihl

Varför ska du välja Söderströms för dina Stihl produkter

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Stihl och är en auktoriserad återförsäljare av Stihl produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.