om soderstroms

Om oss

Om Söderströms

Vi finns nu på Stallsiken i Skövde granne med Jula och Elgiganten. Vi har en av Sveriges största och mest välsorterade butiker inom skog trädgård och ATV. Ägaren till företaget heter Jerry Barath och han har över 25 års erfarenhet av yrket. Företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft en god tillväxt. För närvarande sysselsätter företaget 15 st medarbetare som ständigt genomgår kompetenshöjade åtgärder för att bättre kunna serva våra kunder.

Vår affärside

Kvalitet ska vara den röda tråden genom vårat företag. Genom att sätta kunden i fokus och utgå från dennes behov ska vi tillfredsställa och om möjligt överträffa kundens krav och förväntningar.

Vi ska tillhandahålla kvalitetsprodukter, reservdelar och snabb men säker service inom våra 3 stora produktgrupper – Skogs & Trädgårdsmaskiner och ATV

Verkstaden är en viktig del i våran verksamhet där vi erbjuder snabb service. Vi kan även hämta och lämna maskiner och fordon om det behövs. För den som har extra bråttom finns det även lånemaskiner att använda sig av när det kniper.

Kvalitetspolicy

 • Proffsigt bemötande.
  Vi ska bemöta kunder på ett proffsigt och serviceinriktat sätt.
 • Produkter av högsta kvalitet.
  Vi ska tillhandahålla produkter av högsta möjliga kvalitet för att kunna tillfredsställa våra kunders behov och förväntningar.
 • Ständigt utbildad personal.
  Vi ska genom ständig utbildning av personal kunna tillhandahålla en hög servicenivå när det gäller utförda reparationsarbeten.
 • Nöjda kunder.
  Vårt motto är nöjda kunder.Därför ska alltid företaget fullgöra sina åtaganden enligt de villkor som är avtalade med kunden.