Automower tillbehör?

Robotgräsklippare

Vi tänke ge dig en kort förklaring på vad de olika tillbehören till automower har för funktion.

Automower Connect:

  • Automower Connect är en funktion som låter dig kommunicera med din maskin via en app i telefonen. Du kan bland annat starta klipparen eller be den gå tillbaka till laddstationen, du kan ställa klipphöjden, sätta på lysena om du har det installerat, du får sms när klipparen har stannat och vart den har stannat, men kanske viktigast, att du har en spårningsfunktion som låter dig spåra din maskin vid en eventuell stöld 

Belysningskit:

  • Ett effektivt och kul tillbehör som låter dig se robotklipparen arbeta i mörker. Lysdioderna kommunicerar även om det skulle vara något fel på maskinen. Våra kunder har även meddelat att det är ett effektivt sätt att hålla rådjuren borta på nätterna.

Terrängkit:

  • Ett bra tillbehör om du har ojämna eller sluttande ytor där din robotklippare behöver extra grepp. Kitet innehåller även hjulborstar vilket hjälper att hålla hjulen rena och fräscha från bland annat klippt gräs och löv.

Hus till Automower:

  • Ett hus är ingen nödvändighet till din Automower. Dock kan man jämföra det med en carport, din robotklippare håller sig betydligt fräschare i både chassi och kaross om den har möjlighet att vila under ett tak vid kraftigt regn eller solljus.

Hjulborstkit:

  • Borstar som fästs ovanför hjulen som verkar för att hålla hjulen rena från klippt gräs och löv. Rena hjul ger bättre grepp i gräsmattan.

Slingavbrottsverktyg:

  • Att av misstag råka klippa av begränsningskabeln när man tex rensar ogräs, gräver eller liknande i gräsmattan är vanligt. Med hjälp att detta verktyg kan du enkelt hitta vart din begränsningskabel är av.

Tyngre framhjul:

  • Detta ökar marktrycket på framhjulen och ger maskinen en bättre stabilitet vid sluttande gräsmattor.

Har du andra frågor är du givetvis välkommen att kontakta oss på: