Automower Hybridinstallation: upptäck fördelarna med Support by Wire

Robotgräsklippare , Trädgård

Välkommen till framtiden för gräsklippning med Automower® Hybridinstallation och den smarta funktionen Support by Wire. Har du någonsin önskat en gräsklippare som kombinerar det senaste inom teknik med beprövad tillförlitlighet? Då är du på rätt ställe. Vi guidar dig genom hur denna teknik fungerar och visar hur den kan göra gräsklippningen enklare och smartare för dig. Låt oss ta reda på hur din trädgård kan dra nytta av dessa innovativa lösningar.

Vet du redan det mesta om Support by Wire och vill se mer hur en installation skulle kunna göras? Då kan du läsa mer här EPOS™ Support by Wire: enkel guide för din Automower® NERA

Vad är EPOS™-teknik?

Installerat & Klart Skaraborg/Jönköping (Installation av Robotgräsklippare)

EPOS™ står för “Exact Positioning Operating System”. Med andra ord så är det en smart teknik som använder satelliter för att styra din Automower®. Det gör att din robotgräsklippare vet exakt var den är och var den ska klippa, utan att du behöver dra kablar runt din trädgård.

Läs också:

Varför ska jag välja en Automower® med Hybridinstallation EPOS™?

Det finns flera anledningar till att välja EPOS™. Framförallt får du en flexibel gränskabelsupport för områden med svag satellitsignal, som tät skog eller smala passager, kan en stödkabel läggas för att säkerställa oavbruten klippning. Den är också anpassad för alla trädgårdar, så vare sig du har en stor, liten eller komplicerad trädgård, finns det en Automower® som passar just dina behov.

Enkel installation och användning med Automower® Hybridinstallation

Automower Hybridinstallation 5 flera olika problemoraden
Exempel på ur en hybridinstallation kan se ut, vitt är EPOS, gult är kabel.

Husqvarna Automower® tar gräsklippningen till en ny nivå med EPOS™-teknik, som kombinerar smidigheten i digitala inställningar med pålitligheten av vanliga gränskablar. Denna smarta blandning, kallad “Support by Wire”, ger det bästa av två världar: ny teknik och beprövad tillförlitlighet.

Låt oss kika närmare på hur hybridinstallationen fungerar och vilka fördelar den erbjuder.

Hybridinstallationens flexibilitet

Hybridinstallationen med Support by Wire möjliggör en anpassningsbar och robust gräsklippningslösning. När EPOS™-tekniken ger en trådlös upplevelse där gränser och zoner enkelt kan anpassas digitalt, så säkerställer Support by Wire att din Automower® fortsätter att fungera obehindrat även i utmanande miljöer.

Automower Hybridinstallation 2 nar ar det bra
Exempel på när Support by Wire bör användas
  1. Identifiera utmanande områden. Starta med att identifiera områden i din trädgård där EPOS™-tekniken kan ha svårt att upprätthålla en stabil anslutning, såsom tätt trädbevuxna områden eller smala passager.
  2. Installera Support by Wire. Placera en begränsningskabel runt dessa utmanande områden. Denna kabel fungerar som en fysisk guide, säkerställande att din Automower® navigerar genom dessa områden utan avbrott.
  3. Hybridintegration. Automower® använder EPOS™-tekniken för de större, öppna delarna av din gräsmatta och växlar sömlöst till begränsningskabeln när den närmar sig de utmanande områdena, vilket ger en felfri klippupplevelse över hela gräsmattan.

Fördelar med Hybridinstallation

  • Pålitlighet i alla situationer. Support by Wire ger extra tillförlitlighet i områden där EPOS™-signalen kan vara svag, vilket säkerställer att inget område blir oklippt.
  • Anpassningsbara. Med möjligheten att kombinera digitala gränser och fysiska kabelgränser kan du skräddarsy klippningen till din trädgårds unika behov.
  • Optimerad klippning. Hybridlösningen möjliggör optimerad klippning även i de mest komplexa trädgårdarna, vilket garanterar en jämn och estetiskt tilltalande gräsmatta.

Modeller för varje trädgård

Husqvarnas NERA-serie erbjuder robotgräsklippare för alla typer av trädgårdar, stora som små. Förutom att modellerna kan hantera olika storlekar på gräsmattor är de också riktigt bra på att ta sig an utmanande terräng och branta backar. D

Vi har flera modeller 310E NERA, 410XE NERA, 320 NERA, 430X NERA och 450X NERA. Det som gör dessa modeller extra unika är deras förmåga att använda sig av en smart funktion kallad Support by Wire. Denna teknik ger dem extra flexibilitet och tillförlitlighet, så att din gräsmatta blir perfekt klippt varje gång.

Anpassad för dina behov

Varje trädgård är unik, och därför erbjuder Husqvarna ett brett utbud av Automower®-modeller för att säkerställa att du hittar den perfekta matchningen för just din utomhusmiljö. Oavsett om du har en kompakt stadsträdgård eller en vidsträckt lantlig egendom, finns det en Automower® som kan skräddarsys för att möta dina specifika behov:

  • Automower® 310E NERA: Idealisk för mindre trädgårdar, erbjuder denna modell effektivitet och smidighet, perfekt för kompakta ytor.
  • Automower® 410XE NERA: Byggd för medelstora till stora trädgårdar, denna modell kombinerar kraft med precision, klarar av komplex terräng och håller din gräsmatta i toppskick.
  • Och Fler Alternativ: Utöver dessa modeller, finns det ytterligare alternativ inom NERA-serien för att tillgodose även de mest specifika trädgårdsstorlekarna och terrängutmaningarna.

Upptäck mer hos Söderströms

Kom in till oss på Söderströms för att se Husqvarna Automower med EPOS-teknik i aktion. Vi hjälper dig att välja rätt modell för just din trädgård och visar hur du enkelt kommer igång.

Tänk dig en värld där din gräsklippare tar hand om sig själv, medan du får mer tid över till annat. Den världen är här nu, tack vare Husqvarna och Söderströms. Välkommen in till framtiden för gräsklippning!

Vi började sälja skogs och trädgårdsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och Söderströms är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!