Varför Champion Power Equipment?

Övrigt

Vi har nu gått samman med Champion och kommer att sälja en stor del av deras sortiment som en Champion återförsäljare, men varför har vi valt att samarbeta med Champion?

Vad är Champion Power Equipment?

Champion Power Equipment är en marknadsledare i elverksutrustning. Champion har många års erfarenhet av att tillhandahålla pålitlig, uthållig och portabel elförsörjning. Deras produkter är designade och utvecklade i USA för både först nordamerikansk och senare den europeiska marknaden.

Utvecklingsfokuserat och baserat i USA

Sedan 2003 har Champion och Warrior fått ett rykte om att utveckla, designa och tillverka världens mest kompletta elverk. Från deras globala huvudkontor i Santa Fe Springs, i Kalifornien, har de expanderat sin verksamhet i Nordamerika till att innefatta anläggningar i Jackson, Milwaukee och Toronto. Sedan 2014 finn de även här i Europa. Idag innehåller deras produktlinje portabla elverk, Home Standby elverk, motorer, winchar, pumpar, högtryckstvättar och andra maskiner. Med över 2,5 miljoner sålda elverk i Nordamerika är Champion det största varumärket inom elverk.

Nya tider, Nya lösningar

Champion Power Equipment har alltid legat långt fram när det gäller innovation och produktutveckling inom alla sina produktområden. De har de enda elverken i världen som från grunden är utvecklade att drivas på två bränslen – Dual Fuel. De har trådlösa fjärrkontroller, Cold Start-funktioner och möjlighet att parkoppla elverk för att nämna några av de innovationer de är stolta över.

Du kanske också är intresserad av Allt du behöver veta om elverk!