Husqvarna Fritidskläder Xplorer

Kläder

Husqvarna är ett ironiskt märke och de vet hur man gör bekväma och hållbara kläder för naturen. Med Husqvarnas Xplorer kollektion kommer du alltid att känna dig bekväm, de är utformade för användning!

Men de fungerar naturligtvis lika bra i hemmet.

Du kan också se en full storleksguide för Xplorer här.

Husqvarna har bara produkter av hög kvalité

Husqvarna är kända för sin kvalitet, och detta är något det tar med sig in i Xplorer. Alla plaggen och tillbehören är tillverkade av material som hav valts ut med stor noggrannhet, och de är utrustade med smarta och användbara funktioner. Detta är kläder som är utformade för att användas och de ska låta dig utforska världen runt dig!

Kolla in alla våra Xplorer Kläder!

Tillbehör för utomhusaktiviteter

ON 239548

Men på din resa genom värden behöver du inte bara hållbara och snygga kläder, varje ny utmaning kan kräva nya saker. Detta är vad Xplorer tillbehör är till för! Det finns allt från hållbara termosar till vattentäta väskor, allt håller såklart Husqvarnas snygga design.

För den unga upptäckaren

GF 922170

Husqvarna har just lanserat Xplorer Kids, det finns inte mycket äventyrligare individer än barn, de vill vara överallt och se allting. Detta kräver ofta kläder som är gjorda för att användas. Xplorer barnkollektion är tillverkad av funktionella material och har samma funktioner och smarta detaljer som vuxenkollektionen.

Använd den tredelade namnlappen för att låta kläderna gå i arv till yngre barn när dina utforskare växer och behöver större storlekar.

Du kanske också är intresserad av:

Varför ska du välja Söderströms för dina Husqvarna Produkter

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500 kronor. Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.