Victoria väljer Gardena!

Trädgård

Trädgårdsmästaren Victoria Skoglund är ett välkänt ansikte i tv-rutan, då i TV4 där vi ser henne i Fröpanelen men även som författar till flera trädgårdsböcker och driver sedan 20 år tillbaka handelsträdgården Zetas Trädgård.. Nu är Victoria ny i rollen som Gardenas ambassadör!

”Normalt tackar jag nej till alla samarbeten, men när jag fick förfrågan kändes det helt rätt och jag blev både stolt och glad. GARDENAS produkter har följt mig genom hela mitt trädgårdsmästarliv, det är ett kvalitetssäkrat varumärke och det passar mig som person”

Kolla in hela vårt Gardena Sortiment!

Victoria väljer Gardena!

Vad är det som gör att Victoria väljer Gardena!?

“Att GARDENA står för nytänkande. Sedan är jag helt emot slit och slängmentaliteten. Köper jag en sekatör från GARDENA så vet jag att den är ergonomisk, funktionell och har bra kvalitet. Jag är inte typen som handlar en sekatör för 59 kronor för att det är ett bra pris.”

Är det någon produkt ur sortimentet som speciellt intresserar dig?

“När det kommer till bevattning – självbevattningssystemet jag har i växthuset. Sprutpistolen använder jag jätteofta och den är perfekt när jag handvattnar på altanen och behöver nå olika långt. Sedan har jag en annan favorit och det är en elektrisk häcksax som är väldigt följsam och inte så tung. Jag formklipper mycket boxbum, liguster, litet rödvide och havtornsklot och med GARDENAS häcksax får jag de perfekta snitten.”

Är det något som står på önskelistan att införskaffa?

“En robotgräsklippare. Jag trodde att det var en lyxpryl, nu har jag förstått att det finns miljöfördelar med en robotgräsklippare. Sedan ska jag skaffa mig det nya GARDENA smart System så att jag kan styra min bevattning hemma via en app i telefonen.”

Victoria väljer Gardena!

, varför ska du välja Söderströms för dina Gardena produkter

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Gardena ochär en auktoriserad återförsäljare av Gardena produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.