Vattenresistent Xplorer skaljacka – Husqvarna

Månadens vara

Vattenresistent Xplorer skaljacka – från Husqvarna

Xplorer skaljacka passar oavsett om du ska ut och springa, fjällvandra, eller bara promenera i skogen så skulle vi på Söderströms rekommendera dig till att investera i en jacka som skyddar dig mot vind och fukt i flera år framöver. Husqvarnas Xplorer är en andningsbar och vattenresistent skaljacka som med fördel kan användas ihop med både fleecejackor, underställ och andra mellanlager. Skaljackan är vädertålig och tillsammans med rätt kläder under kan jackan användas i princip året om. Letar du efter en mångsidig jacka kan vi starkt rekommendera vår Xplorer jacka från Husqvarna. Den är helt enkelt det ultimata ytterplagget för såväl höstpromenaderna i skogen som för arbetet i trädgården.

Kolla in hela vårt Xplorer sortiment här!

Vad är en skaljacka?

En skaljacka är en jacka som skyddar dig mot skiftande väderlekar samtidigt som den andas genom att släppa ut fukt från insidan. Detta tack vare att jackan har ett membran, en delvis ogenomtränglig hinna, innanför yttertyget som stänger ute både vatten och vind. Så oavsett aktivitet kommer Husqvarnas xplorer skaljacka att skydda extra bra mot vind och vatten. 

En jacka för alla årstider

Husqvarna Xplorer är en något tunnare jacka som inte har något eget värmande lager. En skaljacka kan du därför använda under årets alla årstider genom att enkelt bygga upp med lager på lager för att klara även de lägre temperaturerna. Tanken är nämligen att man själv adderar ett eller flera värmande plagg under sin skaljacka, exempelvis ett underställ, en fleecejacka eller en tunnare dunjacka. Detta gör att skaljackan passar lika bra på sommaren över en t-shirt, som på vinter över andra värmande plagg. Denna jacka används flitigt av personer som spenderar mycket tid i skog och mark, just för att man enkelt kan växla mellan olika plagg när vädret snabbt förändras.

Noga utvalt material

Vattenresistent Xplorer skaljacka är tillverkad i ett noga utvalt material för ultimat bekvämlighet, passform och funktionalitet oberoende av vilken aktivitet du utför. Jackan är både slitstark, funktionell och har även utrustats med en mängd smarta funktioner. Exempelvis tejpade sömmar, dold ventilation under ärmarna samt en vadderad ficka för mobiltelefonen. Jackan är mycket lätt och går enkelt att packa ner i en ryggsäck. Ärmarna är förböjda vilket ökar komforten och flexibiliteten i rörligheten, denna jacka ger dig ett mycket professionellt intryck.

Vi har svårt att föreställa oss en mer praktisk jacka än just skaljackan, dessutom är den både snygg och bekväm att bära. Ett bra alternativ som lämpar sig för användning året om med egenskap av optimalt vindskydd. Denna skaljacka passar utmärkt för alla olika typer av aktiviteter utomhus och finns för både dam och herr.

Vattenresistent skaljacka från Husqvarna

Varför ska du välja Söderströms för Vattenresistent Xplorer skaljackarna

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.