Styr din robotklippare med mobilen

Robotgräsklippare

Husqvarna har utvecklat en ny app.
My Automower-app:en är specifikt utvecklad för att fungera med en Husqvarna Automower robotgräsklippare. Appen är också användbar för den som ännu inte äger en Automower men som är intresserad av att skaffa en. Med My Automower kan du programmera och styra din robotgräsklippare.

iPhone-appen My Automower är unik och specialkonstruerad för Husqvarna Automower. Med appen kan ägaren fjärrstyra upp till fem Automowers med sin iPhone. Appen används för att skicka SMS med instruktioner till gräsklipparna, vilket ger fullständiga fjärrstyrningsmöjligheter. Appen är också intressant för den som inte äger någon robotgräsklippare ännu, men vill veta mer om hur det hela fungerar. 

I Appen finns bl.a. en smart funktion som mäter lutningen i din trädgård och som sedan kan ge dig råd om huruvida en Automower kan fungera i din trädgård och i så fall vilken modell som är att rekommendera. Utöver detta finns också en FAQ med svar på vanliga frågor om robotgräsklippare och information om hur de fungerar samt instruktionsvideor för Automower.

Har ni frågor är ni välkomna att maila eller ringa till oss http://soderstroms.nu/kontakt