Söderströms worldwide

Event

Åter från Scottland

Ännu en resa till ända och lite skönt är det att vara tillbaka på svensk mark. Denna gång hade vi fått förmånen att åka till Skottland för att besöka Husqvarnas avdelning i landet. Uppdraget var något annorlunda då vi ofta åker på egna utbildningar men denna gång var det vi som fick hålla i den. 

För ett tag sedan hörde nämligen avdelningen av sig till oss och önskade av vi skulle komma över till Skottland för att visa återförsäljare om hur man bygger upp en bra robotverkstad. Dessutom fick vi till viss del prata om hur vi jobbar med kundbemötande och vilken service (ex. installation, service .m.m.) som vi erbjuder. 

Att ge kunden en helhetslösning med allt från inköp, installation och service är något vi länge fokuserat på och som andra företag till viss del velat tagit efter. Att exempelvis erbjuda serviceavtal på robotgräsklipparna skapar en trygghet för kunden och är något som vuxit starkt på senare tid. I de fall som roboten behöver repareras erbjuder vi en lånerobot.  

Just denna helhetslösning var de mycket intresserade av och man tackar ju inte nej till att åka till Skottland en sväng för att både träffa branschfolk och njuta av underbar natur. 

Kanske har vi lyckats locka någon extra turist till Skövde också. Men bara kanske.