Snart är det vår! Skaffa allt för trädgården!

Övrigt

Trots att våren känns avlägsen och kylan håller ett fast grepp om större delar av det svenska landskapet kan den här tiden vara värdefull för oss alla att fundera och planera inför säsongens arbete i skog och trädgård. Är du rätt utrustad?

  • Har du en lämplig gräsklippare för gräsmattan? Behöver du en åkbar klippare? Eller kanske en robotklippare? Robotklippare, Rider, Gräsklippare
  • Har du en häck du behöver klippa? Häcksax
  • Har du kanter som behöver trimmas? Trimmer / Röjsåg
  • Varför inte städa garaget eller torka bilen med en av våra lövblåsar? Lövblås
  • Har du ett land som behöver fräsas? Jordfräs

Hur som helst kan det vara skönt att vara ute i god tid med din trädgårdsutrustning. Vi har ett brett sortiment av de flesta maskiner inom skog och trädgård och kan garanterat lösa ditt behov.

Har du frågor och funderingar så är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Söderströms så lovar vi att ge dig bra och nyttig information om vårt utbud och vad som skulle passa dig bäst. Du kan också kontakta oss via vår kontakt sida.

Vi hoppas på att värmen närmar sig och att vi har en härlig vår framför oss i skog och trädgård!

Snart är det vår! Skaffa allt för trädgården!
Snart är det vår!

Snart är det vår! Och detta betyder att det är dags för trädgården

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.