Skyddsutrustning med det lilla extra!

Motorsågar

Skyddsutrustning för dig som önskar det lilla extra!

Detta paketerbjudande hittar du HÄR!

Husqvarnas Technical sågskyddsbyxor är speciellt utformade för ett behagligt och skönt arbete i skogen. Byxans lätta stretchmaterial ger extremt god komfort och rörlighet.

Detta är en byxa som passar dig som både arbetar dagligen i skogen men även för dig som sågar sporadiskt men vill ha en lättare byxa som är bättre ventilerad än de billigare modellerna.

Då värmen är ett problem under halva delen av året hjälper även detta dig att hålla ner värmen under arbetet.

Sågskyddskängan Classic 20 från Husqvarna är en robust med lätt känga som är tillverkad av läder.

Jämfört med sågskyddsstövlar är denna känga betydligt mer stabilare i terrängen, du minskar risken för snedtramp och får en större avlastning för fötterna under arbete. När den här kängan har vant sig vid din fot kommer du inte vilja återgå till sågskyddsstövlar igen!

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några funderingar!

/Vi på Söderströms

Skyddsutrustning med det lilla extra!

Varför ska du välja Söderströms för din Husqvarna Skyddsutrustning

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.