Service och vinterförvaring för Automower

Robotgräsklippare

Ge din ordentlig service innan du lägger den i vintervila hos oss på Söderströms. Vi erbjuder Service och vinterförvaring för Automower.

Din robot har förtjänat en vinter semester

En robotgräsklippare är en avancerad maskin, och en avancerad maskin som inte används i optimala förhållanden alltid. Den jobbar ofta med smuts och fukt, vilket i längden kan orsaka snabbare slitage om detta inte tas omhand. Om du ger din Automower regelbunden service så kommer den att tjäna dig under betydligt längre tid, och dessutom förhindra många kostnader i samband med reparation.

I den årliga servicen ingår följande:

  • De senaste mjukvaruuppdateringarna
  • Eldiagnostik (autotest)
  • Rengöring/tvätt
  • Knivbyte
  • Test av batterifunktion (autotest)
  • Batteriladdning
  • Test av säkerhetsfunktioner
  • Funktionskontroll

Efter servicen får du en detaljerad servicerapport.

Vinterförvaring för Automower på hotell

När du lämnar in din robotgräsklippare för årlig service kan du också låta oss förvara den åt dig under vintern. Du hämtar helt enkelt upp den på våren när den är klar att användas, och den rengörs och förbereds för en ny säsong av arbete när gräset börjar växa. Det sparar utrymme i garaget och du kan hämta den eller få den levererad när det passar dig.

På hotellet förvaras Husqvarna Automower i en torr och uppvärmd miljö, vilket är optimalt för att förhindra rost. Detta garanterar längsta möjliga livslängd för din robotgräsklippare.

Allmänna råd om vinterförvaring för Automower

Om du vill förvara Automower själv rekommenderar vi att du lämnar in den på service hos oss i förväg. Det är också viktigt att du förvarar den i en torr miljö över fryspunkten. Smutsiga robotgräsklippare som förvaras i kalla och fuktiga miljöer har betydligt kortare livslängd.

Vi rekommenderar att du även förvarar laddstationen inomhus över vintern.

Om du vill förvara hemma har Husqvarna satt ihop denna video

Husqvarna Automower® – Vinterförvaring hemma


Du kanske också är intresserad av:

Varför ska du välja Söderströms för Service och vinterförvaring för Automower

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!