Serva nu, redo till våren!

Gräsklippare

Passa på att serva nu! Få din maskin eller gräsklippare redo för att ha den startklar till våren!

Vi servar bland annat varumärken som Husqvarna, Jonsered, Klippo, McCulloch, Partner, Stiga, Yardman, Toro, Honda m.m. Att göra en enklare, årlig service på din maskin kan öka livslängden avsevärt och du minnskar även risken att något oväntat skulle inträffa mitt i sommaren.

Nu har du även möjlighet att boka en service eller reparation online direkt via vår hemsida.

Behöver du hjälp med transport till och från verkstaden så har vi möjlighet att hjälpa dig med detta.

Välkommen till vår serviceverkstad!

Epost: Kundtjanst@soderstroms.nu

Tel: 0500-414130

Serva nu, redo till våren!

Serva nu, hos Söderströms

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.