Robotsgräsklippar-service

Robotgräsklippare

Nu börjar det bli dags att påbörja robotsgräsklippar-service.
Det är ett bra sätt att förbygga fel och att försäkra er om att robotgräsklipparen tickar och går varje sommar.
Vi brukar ha en bra tillströmning på klippare som behöver service, våra kunder har alltid förtur men om ni kommer i tid och platserna räcker så är ni välkomna även om klipparen är köpt på annat ställe.
Vi utför service på de varumärken som vi är auktoriserade på, vilka är Husqvarna Automower, Honda Miimo, Stihl Viking och Gardenas robotklippare.

Ni kan tydligt se på bilden vilka moment som ingår i servicen.
Er robot får också stanna på vårat robothotell under vintern och bli underhållsladdad.

Varmt välkomna!

Har du några frågor? Kontaka Oss!

Robotsgräsklippar-service
Husqvarna Automower 420 Miljöbild

Söderströms och Robotsgräsklippar-service

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.