Reparatör av åkgräsklippare och fyrhjuling till vår verkstad!

Lediga jobb

Vill du jobba hos en av Sveriges ledande företag inom Husqvarna skog & trädgårdsmaskiner? Då kan du vara vår nästa kollega!

Om företaget

Söderströms har funnits i över 25 år och idag är vi 14 anställda fördelat på butik, verkstad och webbhandel. Hos oss jobbar vi som ett starkt team där vi värdesätter att man är pålitlig, självgående och ansvarsfull. Eftersom kunden är det viktigaste vi har förutsätter vi att man har ett gott humör och är serviceminded.

Reparatör åkgräsklippare – fyrhjuling

Service, felsökning och reparation av våra lite tyngre maskiner som åkgräsklippare och fyrhjulingar. Arbetet sker till största delen i vår verkstad som ligger på Stallsiken i Skövde men det kan även förekomma ute i fält hos kund.

Vi söker dig som brinner för felsökning och diagnostik såväl mekanik som elektronik. Vi tror att du är van att reparera och arbeta med någon typ av fordon som tex bil, mc eller liknande som tidigare arbete eller hobbyverksamhet. Råkar du ha en bakgrund inom vår bransch betraktar vi det som en fullträff. I övrigt är du en ansvarstagande och juste arbetskamrat som ställer upp för ditt team och har en lösningsorienterad inställning till vardagens situationer.

Kravprofil:

– Tekniskt intresserad, grundläggande datorkunskap och B-körkort.
– Du behöver tala och förstå det svenska språket mycket väl. 
– Tillsvidareanställning- med 6 månaders provanställning – med start snarast enligt överenskommelse.
– Lönesättning sker i första hand efter Handels kollektivavtal.

Ansökan tas emot via mail: kundtjanst@soderstroms.nu

Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jerry Barath VD på Söderströms på
 070-8414137.

Välkommen med din ansökan!