Reparatör av åkgräsklippare och fyrhjuling till vår verkstad!

Lediga jobb

Vill du jobba hos en av Sveriges ledande företag inom Husqvarna skog & trädgårdsmaskiner? Då kan du vara vår nästa kollega, vi söker nu nya medarbetare till vår verkstad på Stallsiken i Skövde.

Om företaget

Söderströms har funnits i över 25 år och idag är vi 14 anställda fördelat på butik, verkstad och webbhandel. Hos oss jobbar vi som ett starkt team där vi värdesätter att man är pålitlig, självgående och ansvarsfull.

Reparatör åkgräsklippare – fyrhjuling

Denna position handlar främst om felsökning och reparation av våra åkgräsklippare och fyrhjulingar, arbetet sker i vår verkstad som ligger på Stallsiken i Skövde. Du kommer att arbeta i ett glatt team av fem trevliga medarbetare som kommer att hjälpa dig komma in i din position. Att ha trevligt på jobbet är en förutsättning för oss på Söderströms!

Vi söker dig som är intresserad av felsökning och diagnostik och gillar att lösa problem. Vi tror att du är van att reparera och arbeta med någon typ av fordon som tex bil, mc eller liknande som tidigare arbete eller hobbyverksamhet.

För oss är viljan att lära dock mer värdefull än tidigare erfarenhet.

– Tillsvidareanställning- med 6 månaders provanställning

– Med start snarast enligt överenskommelse.

– Kollektivavtal finns

Kravprofil:

– Tekniskt intresserad
– Grundläggande datorkunskap
– B-körkort.
– Du behöver tala och förstå det svenska språket mycket väl. 

Ansökan tas emot via mail: kundtjanst@soderstroms.nu

Märk med Fyrhjuling vid ansökan. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jerry Barath VD på Söderströms på 070-8414137.

Välkommen med din ansökan!