Mot Skogen!

Fyrhjuling / ATV / UTV

Med jämna mellanrum åker vi på Söderströms ut i skogen och testar våra produkter för att alltid hålla oss uppdaterade.

Den här gången har vi med Suzuki Kingquad 500XP med timmervagn vilket visade sig vara väldigt effektivt vid trånga utrymmen i skogen där större maskiner inte tar sig fram. När man dessutom fått grepp om hur styrningen på vagnen fungerar sparar man både tid och fysisk ansträngning.

Vi tog även med oss några motorsågar från både Husqvarna och Stihl som vi skulle vilja tipsa om.

Husqvarna 550XPG och Stihl MS 261 C-M :

Två av marknadens ”värsting” sågar för dig som ställer riktigt höga krav och vill ha en kraftfull såg som klarar det mesta. Passar därmed professionella skogshuggare men även de som jobbar med skog på fritiden.

Husqvarna 445 II e-series TrioBrake :

En ny och stark allroundsåg som passar utmärkt till dig som behöver en enkel och stabil såg till gården/skogen/fritiden.

Den är även utrustad med TrioBrake vilket är en extra kedjebroms som kan aktiveras med högerhanden och som ökar säkerheten.

Husqvarna 435

En mindre, effektiv och lätthanterlig såg som passar perfekt till mindre skogsarbeten, vedhuggning och diverse kapning runt gården.

Nyttiga tillbehör för att komplettera din utrustning när du själv går mot Skogen:

Här hittar du övriga tillbehör till din motorsåg:

Här hittar du skyddsutrustning till skogen:

Tveka inte at kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

/Vi på Söderströms

köpa skogsutrusting yxa Mot Skogen!

Söderströms Mot Skogen

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.