Miljömedveten trädgårdsskötsel!

Trädgård

Miljömedveten trädgårdsskötsel: Att bli mer miljömedveten samtidigt som man bevarar sin hälsa är ett steg som många väljer att närma sig idag.

Även Husqvarna går åt detta hållet med sitt kompletta sortiment av trädgårdsmaskiner med batteri & el samt den nyutvecklade trimmerlinan Bio X. En trimmerlina som innebär tystare körning och som är biologiskt nedbrytbar inom 7 år samt den vegetabiliska sågkedjeoljan Bio Advanced.

Fördelarna med batteriprodukter är många bl.a.

  • Samma batteri till alla dina trädgårdsmaskiner.
  • Lätt att använda, en knapptryckning och du är redo att köra.
  • Inga avgaser med ger samma effekt.
  • Mindre buller, ljud och vibrationer.
  • Extremt grannskapsvänliga.

Genom att ta första steget och börja använda batteriprodukter kommer du snabbt uppskatta den nästan helt tysta motorn, det minimala underhållsbehovet, obefintliga utsläpp och låga utsläpp.

Vi har ett brett sortiment av både Husqvarnas, Stihl och Gardenas batteri-system.

Motorsågar, Trimmers, Häcksaxar, Lövblåsar, Gräsklippare, Batterier & Laddare, Tillbehör.

Behöver du tips eller råd är du välkommen att höra av dig till oss!

Maila gärna kundtjanst@soderstroms.nu

Miljömedveten trädgårdsskötsel!

Miljömedveten trädgårdsskötsel med Söderströms

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.