Månadens vara – Husqvarna verktygsbälte

Månadens vara

Husqvarna verktygsbälte

Månadens vara är ett flexibelt och ergonomiskt verktygsbälte som är speciellt utvecklat för skogsarbetet. I detta kit, förutom verktygsbältet, ingår en yxa samt tre stycken kilar. Anpassa sedan bältet efter dina egna behov med hjälp av en mängd olika tillbehör.

På framsidan av verktygsbältet, på bröstspännet, har vi ytterligare justeringsmöjligheter som också går att öppna med en hand!

Välkommen till oss på Söderströms så berättar vi mer!

Månadens vara - Husqvarna verktygsbälte

Varför ska du välja Söderströms för Husqvarna verktygsbälte

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.