Månadens vara – Grästrimmer 115iL fr. Husqvarna

Månadens vara

Månadens paket består av den populära Grästrimmer 115iL från Husqvarna, paketet kompletteras med en extra trimmertråd och ett par säkra skyddsglasögon från Husqvarna. Husqvarnas 115iL är en rejäl, användarvänlig och kraftfull trimmer som passar husägare med områden med lite högre och kraftigare gräs, perfekt för små och medelstora trädgårdar.

Trimmar högt och kraftigt gräs

Med Husqvarnas 115iL trimmar du tidseffektivt bort stora mängder med ogräs och sly i din trädgård. Den lättanvända trimmern passar utmärkt till att trimma gräsmattekanter och mindre områden med högt och kraftigt gräs. Den låter dig smidigt och bekvämt ta bort icke behövande ogräs i trädgården och ger dig en plan och fin gräsmatta. Trimmerhuvudet matar automatiskt ut tråd medan man arbetar vilket gör den mycket enkel att använda. För att skapa ökad effektivitet och pålitlighet har trimmern ett högt vridmoment som gör att du med enkelhet kan trimma de allra tuffaste områdena.

Grästrimmer 115iL har ett kraftfullt batteri för långvarig användning

Den kraftfulla och borstlösa lågvibrationsmotorn gör att trimmern även vid kraftfull användning inte lämnar högt och störande motorljud efter sig. Det kraftfulla 36V Li-ion batteriet är tillverkat för att klara långvarig användning och kan utan problem laddas hundratals gånger. Tack vare sitt kraftfulla batteri slipper du störande motorljud och onödiga utsläpp. Det tillhörande batteriet passar dessutom alla Husqvarnas produkter som drivs på batteri.

Kolla också in: Husqvarna Trimmer/Röjmaskin Tillbehörsguide

153509 original H250 0282 1 1

Grästrimmer 115iL är designad för smidig användning för bra ergonomi

Trimmern är bra balanserad och går att justera i längden, vilket gör att den kan användas av alla oavsett kroppslängd. Den har en mycket genomtänkt design som håller hög kvalitet där balansen i trimmern är noga avvägd, vilket gör den lätt och välbalanserad att köra. Modellerna i 100-serien har en mycket kompakt form för att ge bra ergonomi och för ett komfortabelt arbete i trädgården.

115iL är en mycket stark och smidig grästrimmer som med trimmertråd kapar tjocka och täta grästuvor utan problem. Under juni månad hittar du 115iL trimmern till ett extrapris, i paketet ingår även en extra trimmertråd samt ett par skyddsglasögon från Husqvarna. Erbjudandet gäller både i vår butik och på webben, varmt välkommen till oss på Söderströms!

Husqvarna grästrimmer 115iL

Varför ska du välja Söderströms för dina Husqvarna Produkter

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500 kronor. Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.