Månadens vara –  Batterilövblås Husqvarna 320iB

Lövblås

Batterilövblås Husqvarna 320iB gör dig redo för att blåsa bort höstens alla löv från trädgården och gör arbetet på tomten betydligt enklare. Under september månad presenterar vi på Söderströms en mycket användningsbar lövblås från Husqvarna i modellen 320iB. Användningsområdena är många, bland annat blåser du effektivt rent uppfarten, uteplatsen, garaget och hängrännorna samtidigt som den även passar ypperligt bra till att torka av bilen och blåsa bort snö med.

Fartkontroll med boost-knapp!

Batterilövblås 320iB är mycket lättanvänd och startas smidigt genom ett enkelt knapptryck. Tack vare sin stadiga fartkontroll kan du ha fullt fokus på att blåsa bort löv och skräp. Lövblåsen har även ett lättåtkomligt maxläge med en boost-knapp som gör att du kan maximera blåshastigheten och ge extra kraft för de tillfällen som kräver kraftigare styrka.

Produktbalans och ergonomi

Lövblåsen 320iB är tack vare sin lättviktsdesign, med färre komponenter och en lätt elmotor, mycket lätt att använda och bära. Lövblåsen har även ett bekvämt och ergonomiskt format handtag för ett stadigare grepp, bättre komfort och enklare åtkomst till knappsatsens reglage. Lövblåsen har även ett högt vridmoment och viktförhållande som ökar effektiviteten och förlänger livslängden.

Husqvarna lövblås Batterilövblås Husqvarna 320iB

 

Batterilövblås Husqvarna 320iB har Låga ljudnivåer

Husqvarnas batterilövblås har en mycket låg bullernivå, vilket gör den lättare att använda under de långa arbetspassen. Lövblåsen passar tack vare de låga ljudnivåerna dessutom utmärkt till att använda i de lite mer ljudkänsliga och folktäta miljöerna.

Kräver mindre underhåll

En batterilövblås har färre delar att underhålla samt ett drivsystem som styrs elektroniskt, vilket innebär att den inte heller kräver höga driftkostnader. Dessutom har lövblåsen inget bränsle som behöver fyllas på.

Tillbehör som ingår i Batterilövblås Husqvarna 320iB

Vid köp av lövblås hos Söderströms ingår även ett batteri och laddare. Batteriet BLi200 är ett mycket kraftfullt batteri som ger dig hög kapacitet under långa körtider och batteriladdaren Husqvarna QC330 ger dig en snabb och smidig laddning av litiumjonbatterier. 

Välkommen in till oss på Söderströms!

Lövblås från Husqvarna

Varför ska du välja Söderströms för Batterilövblås Husqvarna 320iB

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.