Månadens vara – Batterihäcksax HSA56 Stihl

Månadens vara

Denna månaden presenterar vi på Söderströms en mycket lättanvänd batterihäcksax från STIHL HSA 56. Med låg vikt och hög effekt klipper du enkelt och smidigt din häck eller buske till önskad form. Perfekt häcksax som passar till de flesta jobben och som tack vare sina många effekter kan utföras av alla. Tvåhandsdriften gör nämligen att den passar lika bra för höger- som vänsterhänta.

Slitstarka och effektiva knivar

STIHL HSA 56 har dubbelsidigt diamantslipade knivar med lika bra skäreffekt på båda sidor. De effektiva knivarna skär häcken lika bra i alla riktningar och lämnar rena, fina snitt ända ut i hörnen. Skäreffekten på HSA 56 är utvecklad och har utrustats med droppformad hållare. Vilket gör att grenarna inte böjer sig när kniven skall skära igenom. Den håller grenarna på plats för knivskärning. Tack vare välutvecklade funktioner är det enkelt att behålla rätt arbetsställning och arbeta i trädgården utan att problem. Och vi på Söderströms tänker så som, att är den skonsam mot dig, så är den också skonsam mot häcken.

Batterihäcksax HSA56 Stihl zoom

Låg ljudnivå

Maskinerna i batterisystemet arbetar tyst och gör att varken du, eller din omgivning, behöver bära några hörselskydd för att bespara hörseln. STIHL HSA 56 arbetar tyst och smidigt under hela arbetsprocessen och skapar ett perfekt resultat.

Paketet innehåller även ett batteri med tillhörande laddare, men just nu kan du köpa till ett extra batteri för halva priset. Paketet kan kompletteras med flertalet produkter ur samma serie, så som Lövblås BGA56 eller Trimmer FSA56.

HSA56 Stihl

Varför ska du välja Söderströms för Batterihäcksax HSA56 Stihl

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Stihl och är en auktoriserad återförsäljare av Stihl produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.