Lövblås Husqvarna 120iB

Månadens vara

Lövblås Husqvarna 120iB

Hösten är på ingång, vilket också innebär en tid fylld med trädgårdsarbete och Lövblås Husqvarna 120iB ser till att du inte behöver kratta bort löv och småsten från gräsmattan. Att förbereda trädgården inför kommande vinter utan en lövblås är betydligt mycket mer jobb. Att kratta löv kan vara både tidskrävande och påfrestande för kroppen. Därför har vi under september månad valt att fokusera på en mycket smidig och lättanvänd lövblås från Husqvarna. 

120iB Paket

Lövblås 120iB gör dig redo att effektivisera skötseln på hela gården, användningsområdena är nämligen många. Har du tänkt på att du bland annat kan använda lövblåsen till att blåsa ur stallgången från smuts? Eller att blåsa rent uppfarten, uteplatsen, hängrännorna och garaget? Lövblås 120iB passar även bra till att blåsa bort snö från gångar och uppfarter, likväl som den fungerar utmärkt till att torka av bilen eller mc efter tvätt.

Varför ska du välja Söderströms för din Lövblås Husqvarna 120iB

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500 kronor. Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.