Köptips Robotgräsklippare

Robotgräsklippare

Vill du ha mer tid över till annat ta dig då en titt på våra Köptips Robotgräsklippare? Vill du ha en perfekt klippt gräsmatta utan att behöva göra jobbet själv? Då rekommenderar vi dig att köpa en robotgräsklippare.

När din robotklippare väl är installerad spelar det ingen roll om du är hemma, på arbetet eller på semester. Den klipper din gräsmatta med perfekt resultat utan ansträngning från din sida.

Vi på Söderströms har över 20 års erfarenhet inom robotklippare och vill passa på att ge dig några enkla tips och vad du bör tänka på vid köp av robotgräsklippare.

Köptips Robotgräsklippare: Att tänka på vid köp av robotklippare:

  • Välj en modell som passa ytan på din gräsmatta du vill klippa.
  • Om du ska lämna din maskin utan uppsikt, välj en modell som är stöldsäker
  • Behöver din maskin kunna klippa i alla väder, välj en vädersäkrad robotklippare
  • Har du grannar? Tänk på att välj en maskin med låg ljudnivå
  • Är din trädgård kuperad, välj en modell med stora hjul som klarar lutningar upp till 45%

Köptips Robotgräsklippare: När du köper en robotklippare hos oss på Söderströms erbjuder vi dig som kund:

  • 100% Nöjd kundgaranti
  • Gratis besiktning av din trädgård
  • Gratis serviceavtal

Vi kan också skryta med att vi har världens största robothotell under vinterhalvåret där du som kund lämnar in din maskin till oss för service, tvätt och förvaring. Senaste året hade vi förmånen att få ta hand om ca 900 robotgräsklippare i vårat hotell.

Behöver du hjälp att välja maskin eller övriga frågor är du välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig hela vägen.

Tel. 0500 – 41 41 30         Mail. kundtjanst@soderstroms.nu

Vårat sortiment av robotklippare: Klicka här!

Tillbehör robotgräsklippare: Klicka här!

Köptips Robotgräsklippare

Söderströms och Köptips Robotgräsklippare

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.