Ja till batterimaskiner!

Övrigt

5 starka argument för batterimaskiner till trädgården i sommar

Ja till batterimaskiner!
Husqvarna batterikit

Både Husqvarna och Stihl har satsat hårt och framgångsrikt på trädgårdsmaskiner där alla kan drivas med ett och samma batteri. Utvecklingen har gått fort framåt och det finns nu renodlade batterimaskiner för både konsument och proffsanvändare.

Vi vill uppmärksamma fem starka och fördelaktiga argument till att välja batterimaskiner:

  1. Ett batteri Oavsett om du väljer Stihl eller Husqvarna så kan alla trädgårdsmaskiner inom samma märke drivas av ett och samma batteri (du behöver alltså inte ett nytt batteri till varje produkt du köper)
  2. Låga vibrationer / Tysta Mindre vikt och betydligt lägre vibrationer än en bensindriven maskin. Dessutom är en batteridriven produkt betydligt tystare vilken är bra för grannsämjan
  3. Ekonomiska Ditt första köp av en batteriprodukt där du även behöver ett batteri och laddare kan vara något dyrare än en bensindriven maskin. Den största besparingen ligger i själva driften då det är betydligt billigare med el än att fylla en tank med bensin. Ska du sen köpa din nästa batterimaskin blir priset betydligt lägre då du inte behöver köpa ett batteri och laddare på nytt.
  4. Lättanvända Vill du snabbt komma igång med trädgårdsarbetet utan krångel är batterimaskiner att föredra. Startar enkelt med ett enda knapptryck och mer underhållsfria än en bensindriven maskin.
  5. Miljövänlig Ingen olja och inga avgasutsläpp vilket gör det skonsamt både för din kropp och miljön.

Vi på Söderströms har ett brett sortiment av batterimaskiner för trädgården där vi kan erbjuda både Husqvarnas, Stihls och Gardenas hela sortiment.

Här kan du se vårt utbud av batterimaskiner: KLICKA HÄR

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss!

Varför ska du välja Söderströms för dina Batterimaskiner

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.