Installerat och klart med Söderströms

Robotgräsklippare

Vi hjälper dig hela vägen!

En välutförd installation av din robotgräsklippare kommer låta dig njuta av en välklippt gräsmatta utan problem eller ansträngning under en längre tid.

När det kommer till installationen använder vi oss endast av våra egna installatörer. Vi lämnar full garanti på våra installationer och finns vi alltid nära till hands om något mot förmodan skulle gå snett. Våra installatörer utför allt från nedgrävning av begränsningskabeln, smidiga lösningar runt hinder och övergångar till att programmera och starta maskinen. Allt för att du som kund ska få en säker installation och en maskin som navigerar felfritt över hela trädgården. Givetvis har vi också avsatt tid för utbildning och genomgång av din nya robot vid installationstillfället, så att du kan känna att du har full kontroll när vår installatör lämnar ditt hem.

Vi använder oss enbart av Husqvarnas original installationskabel och tillbehör så att vi kan garantera en hållbar installation som håller över tid.

Intresserad? Kontakta oss!

köp Automower 435X AWD
Automower 430X Nera Robotgräsklippare

Vad får du med installerat och klart

  • Nöjd kundgaranti
  • Förmånliga serviceavtal
  • Egen erfaren installationspersonal
  • Alla delar är originaldelar

Leasing av Automower

Vi erbjuder också leasingavtal på alla våra Automowers. Det betyder att du får alla fördelar med Husqvarnas prestanda och slipper betala extra när problem uppstår. Du prenumerar helt enkelt bara på en fantastisk gräsmatta.

Om du leasar hos Söderströms får du:

  • Mycket förmånlig försäkring
  • Serviceavtal ingår
  • Transport till och från service står vi för

Du kan läsa mer om Söderströms Leasing här.

Installerat & Klart Skaraborg Installation av Robotgräsklippare

Se alla våra installerat och klart produkter

Intresserad? Kontakta oss!

köp Automower 435X AWD

Varför ska du välja Söderströms för Automower installerat och klart

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och Söderströms är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Du kanske också vill läsa: