Installatör / Servicetekniker sökes!

Övrigt

Vi söker nu en servicetekniker / Installatör på heltid till vår avdelning för robotgräsklippare som kan komplettera vårt redan serviceinriktade team.

Söderströms är nu en av landets ledande återförsäljare inom skog och trädgårdsprodukter med över 20 år i branschen. Vi arbetar uteslutande inom fackhandel och säljer maskiner, tillbehör och reservdelar till både fritid och proffsanvändare över hela Sverige och vi har som mål att alltid hålla bästa möjliga service och kvalitet till våra kunder.

 

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innefattar service, reparationer och installationer av robotgräsklippare.

Som servicetekniker hos oss jobbar du tidvis under året mycket ute i fält med eget ansvar, övrig tid arbetar du tillsammans med vårt sammansvetsade team i vår serviceverkstad i Skövde.

Din profil

Du är en driven och ansvarsfull person med god servicekänsla och hög arbetsmoral

Vi lägger stor vikt på din sociala kompetens och förmåga att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Till denna tjänst lägger vi större vikt vid intresse och personliga egenskaper mot tidigare erfarenhet. B-körkort är ett krav.

Tjänsten

Denna tjänst ger dig en spännande möjlighet att arbeta i ett mindre team med glada medarbetare där vår gemensamma målsättning är att skapa ännu fler nöjda kunder. Vi hjälps åt där det behövs vilket innebär att ingen dag är den andre lik och därför kan arbetsuppgifter variera från dag till annan.

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltidstjänst tillsvidare med provanställning 6 mån

Kontakt: Jerry Barath

Arbetstider: Enligt schema, kväll och helgarbete förekommer viss tid på året

Sista ansökningsdagen: 2019-03-08

Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan i god tid.

 

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Söderströms. Du skickar din ansökan via mail till kundtjanst@soderstroms.nu med personligt brev och ett CV

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till kundtjanst@soderstroms.nu eller 0708414137