Husqvarna Xplorer Fleecejacka

Månadens vara

Husqvarna Xplorer Fleecejacka

Är du ute efter en värmande jacka? Husqvarna Xplorer fleecejacka är ett mångsidigt plagg som är både skön att bära och funktionell i kylan. En fleecejackan får du användning för året runt, i alla årstider. Jackan passar extra bra under kyliga sommar- och höstkvällar, eller som ett värmande mellanlager under en skaljacka för extra kalla dagar.

Husqvarnas Xplorer fleecejacka är både hållbar, snabbtorkande och transporterar bort fukt från kroppen, vilket gör den användbar både till arbete och fritid. Jackan är tillverkad i noggrant utvalda material och det mjukt stickade tyget ger en perfekt andningsbar passform med maximal rörelsefrihet samtidigt som den är ytterst bekväm att bära. Jackan har två fodrade sidofickor och en bröstficka, alla med dragkedja.

Hos oss på Söderströms hittar du fleecejackor som inte bara värmer, de håller dessutom en hög kvalitet och är otroligt sköna att bära. Välkommen till oss så berättar vi mer!

Husqvarna Xplorer Fleecejacka

Varför ska du välja Söderströms för din Husqvarna Xplorer Fleecejacka

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.