Husqvarna verktygsbälte Komplett – Därför ska du äga ett verktygsbälte!

Månadens vara

Husqvarna verktygsbälte Komplett: Under november månad presenterar vi på Söderströms ett mycket användningsbart tillbehör för dig som spenderar mycket tid åt arbete i skog och mark. Husqvarnas verktygsbälte komplett håller din utrustning på rätt plats i skogen så att du alltid har dem till hands när de väl behövs. Verktygsbältet gör arbetet både enklare, säkrare och roligare!

Verktygsbälte Komplett: All utrustning på rätt plats

Verktygsbältet, eller så kallade huggarbältet, håller ordning på alla behövliga tillbehör för arbetet i skogen och ser till att du alltid har din utrustning nära till hands. Med utrustningen på rätt plats blir arbetet väldigt mycket lättare och gör även jobbet säkrare och mer effektivt. Verktygsbältet är mycket flexibelt och ergonomiskt utformat för ett säkrare och smartare arbete. Det ger dig både komfort och funktion när du är ute och arbetar i skog och mark. 

Ergonomiskt verktygsbälte som fördelar vikten jämnt 

Verktygsbälten kan snabbt bli tunga när man har hängt på allt som kan tänkas behövas under en arbetsdag i skogen. Men med Husqvarnas verktygsbälte fördelas istället vikten jämnt och gör det enklare att bära med sig alla verktyg. När du bär Husqvarnas verktygsbälte så reduceras belastningen runt din midja och gör arbetet mer ergonomiskt och dessutom skönare att bära under längre perioder. Blir kroppen trött och du behöver avlastas från tyngden, så knäpper du snabbt och enkelt upp det med en hand. Verktygsbältet är till viss del utformat som ett “tyngdlyftarbälte” för att ge ett bra stöd för ryggen.

Verktygsbälte Husqvarna komplett

Plats för ett stort antal verktyg

För den professionella användaren är ett gediget verktygsbälte nästan ett måste. Husqvarnas verktygsbälte säljs komplett med bälte, två hölster, bakre hållare för alla dina verktyg samt en lyftkrok, lyftklo och ett måttband. Bältet har plats för ett stort antal olika verktyg som med utbytbara hölster gör den mycket flexibel. 

Vi på Söderströms hjälper dig att göra dig redo för skogsarbetet och levererar allt du behöver för arbetet i skog- och trädgården, välkommen!

Varför ska du välja Söderströms för Husqvarna verktygsbälte Komplett

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.