Husqvarna – Verktygsbälte för fällning

Månadens vara

Verktygsbälte för fällning

Med redskapen och utrustningen på rätt plats blir arbetet i skog och mark både lättare, säkrare och roligare. Husqvarna har lanserat ett helt nytt verktygsbälte som i en ny unik och ergonomisk design underlättar arbetet i skogen. Ett komplett och flexibelt verktygsbälte som är speciellt framtaget och utformat för skogsarbete och fällning. Husqvarna har nu lyckats skapa en helt unik design som är väl genomtänkt för att passa både hobbyhuggaren och yrkesarbetaren.

Specialanpassa Verktygsbälte för fällning efter dina behov och önskemål

Det finns många fördelar med det nya verktygsbältet från Husqvarna. Bland annat fungerar det utmärkt att specialanpassa utefter sina egna behov. Kanske föredrar du att själv bestämma vilka hölster som passar till det  jobb du ska utföra? Nu kan du nämligen köpa till egna varianter av hölster och skapa ditt egna unika verktygsbälte. Det smarta och praktiska upphängningssystemet gör att du kan plocka bort och lägga till de olika hölstren när du behöver.

Verktygsbälte

 

Ergonomisk sele som fördelar vikten jämnt

Ett huggarbälte kan snabbt bli tungt och ansträngande efter att man har hängt på alla verktyg som krävs för arbetet i skogen. Men även Husqvarnas tillhörande sele har en helt ny, unik och ergonomisk design som fördelar vikten jämnt över hela kroppen. Selen gör verktygsbältet mycket bekväm att bära då den har en utmärkt viktfördelning som lättar på belastningen från höfterna. Selen följer kroppen bra och gör det möjligt att justera vikten mellan höfterna eller axlarna. Genom en varierande arbetsprocess blir inte ryggen lika trött och ansträngd, Husqvarnas nya huggarbälte gör att du kan arbeta bekvämt igen under längre pass i skogen. 

Verktygsbältet har tagits fram i två olika varianter, en speciellt framtagen för fällning och en för kvistning. I produktpaketet för fällning ingår verktygsbälte, sele, kilhölster för 3 kilar, kombihölster m. kilficka, universalhållare, bakstycke med plats för 1:a hjälpen samt en filhållare för kilar/kombinyckel.

Huggarbälte

Varför ska du välja Söderströms för verktygsbälte för fällning

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.