Husqvarna Outdoorkit Xplorer

Månadens vara

Husqvarna Outdoorkit Xplorer

Husqvarna Xplorer är en ny kollektion med fritidskläder och tillbehör för dig som vill se ut som ett proffs även då du inte arbetar med maskiner eller utför de tuffaste jobben i skogen. Den exklusiva Xplorer kollektionen är nämligen utformad för att ge dig en professionell känsla även under fritiden. Samtidigt som de är snygga och stilsäkra, är de självklart också tillverkade i noggrant utvalda material med bekväm passform och smarta funktioner som gör dem perfekta för såväl skogen som till arbetet i trädgården. Husqvarna Xplorer är fritidskläder och tillbehör tillverkade av riktig kvalitet som passar alla.

Husqvarna Outdoorkit Xplorer
Husqvarna Xplorer friluftskläder

Tillbehören för en aktiv livsstil

Husqvarna Outdoorkit Xplorer är ett paket med noggrant utvalda produkter för att du ska kunna njuta av utomhusaktiviteterna till fullo. Med Husqvarna Xplorer skapar vi en bra och bekväm känsla för dig med en aktiv livsstil. Produkterna som ingår i paketet är en slitstark ryggsäck, en värmande mössa, en halskrage samt en okrossbar termos i rostfritt stål.

Slitstark ryggsäck

Husqvarnas Xplorer ryggsäck håller en otroligt hög kvalitet och ger dig stora förvaringsmöjligheter för alla dina äventyr, stora som små. Ryggsäcken har ett hållbart, slitstarkt och tåligt yttre som avvisar all fukt och håller innehållet i ryggsäcken torrt. Ribstop materialet gör att du kan bära med dig ryggsäcken oavsett väder. 

Ryggsäcken har många stora fack där du med fördel kan packa ner dina kläder, redskap och termos, eller varför inte din bärbara dator? Ryggsäcken stänger och öppnar du enkelt från två olika håll och den ihoprullningsbara förslutningen gör att innehållet i väskan alltid håller sig torrt.

Värmande tillbehör

I det Outdoorkit som vi tagit fram ingår även en värmande mössa och en halskrage som ger dig extra värme under de kalla dagarna. En okrossbar termos i rostfritt stål håller din dryck varm i upp till 6 timmar, men också kall i 24 timmar. Alla tillbehören är mycket användbara och dessutom snygga tillsammans med Husqvarnas logga!

Varför ska du välja Söderströms för Husqvarna Outdoorkit Xplorer

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.