Husqvarna Högtryckstvätt PW 360

Trädgård

Husqvarna högtryckstvätt PW 360 

Är du ute efter en högpresterande högtryckstvätt? Oavsett om du behöver tvätta bilen, uteplatsen, stenmuren, cykeln eller någon annan ägodel, så är det alltid bra att ha en lättanvänd högtryckstvätt med god effekt tillgänglig. Husqvarna PW 360 är en kraftfull högtryckstvätt som hjälper dig att rengöra de flesta ytor både snabbt och effektivt. 

Roterande munstycke för hög tvättprestanda

Kanske är du i behov av en högtryckstvätt med hög tvättprestanda som klarar av att ta bort envis smuts, mossa och alger från olika ägodelar? Ju större ytor och svårare objekt, desto högre kapacitet och prestanda behöver din högtryckstvätt ha. Husqvarna PW 360 ger dig ett utmärkt resultat och klarar även av den mest krävande rengöringen, mycket tack vare sitt roterande munstycke som gör tvättningen optimal. Med skumsprutan på Husqvarna PW 360 behöver du aldrig använda mer medel än vad du behöver, den hjälper dig även att hålla koll på mängden medel som finns kvar i behållaren.

Optimera högtryckstvätten med olika tillbehör 

När du köper Husqvarna PW 360 ingår två stycken munstycken, en stålförstärkt högtrycksslang och en högtrycksspruta. Men kan du enkelt optimera högtryckstvätten så att den passar dina specifika behov och arbeten. Med hjälp av vårt stora utbud av tillbehör och delar kan du med köpa till delar för att anpassa maskinen om du skulle behöva det lilla extra för att tvätta bilen eller rengöra framfarten. PW 360 har ett inbyggt förvaringsutrymme där du praktiskt kan förvara dina tillbehör så att du enkelt kan komma åt dem vid användning. Att högtryckstvätten dessutom har ett mjukt och ergonomiskt grepp gör att den inte kräver lika hög ansträngning, vilket framförallt underlättar när du behöver arbeta med högtryckstvätten under en längre tid.

Funktioner som underlättar arbetet

Husqvarna PW 360 Högtryckstvätt är utrustad med snabb slangkoppling vilket maximerar effektiviteten och bekvämligheten. Sprinklerstaven och det extra långa handtaget på sprutan ger dig en bra och ergonomisk arbetsställning och slangen är dessutom lång och följsam i dina rörelser. Husqvarna PW 360 har stora och robusta hjul för bättre grepp, men även ett bärhandtag i aluminium, vilket gör maskinen mycket enkel att flytta och använda, men som också förenklar handhavandet. Med Husqvarnas högtryckstvätt behöver du heller inte lägga onödig tid på att rulla ut trassliga slangar, PW 360 är nämligen utrustad med praktisk förvaring och snabbkoppling för strömsladden.

Vi på Söderströms kan enkelt sagt säga att Husqvarna PW 360 är en kvalitetsprodukt där du får väldigt mycket produkt för pengarna. Husqvarna står som vanligt för funktionalitet och kvalitet, vilket gör att många av dina behov kommer bli tillgodosedda med denna högtryckstvätt. Denna kvalitetsprodukt är tillverkad för att hålla länge och vi tror inte att du kommer bli besviken.