Husqvarna Fleet Services: Styr din Flotta Smartare

Tips

Husqvarna Fleet Services – Enkel Översikt

Husqvarna Fleet Services är ett verktyg som hjälper dig hålla koll på din utrustning – när som helst, var som helst. Det är som en digital loggbok och mekaniker för din maskinpark, allt i ett.

Vad är det?

Ett system som samlar information om dina Husqvarna-maskiner i realtid. Du får veta hur och när de används, om de behöver underhåll, och exakt var de befinner sig.

Varför är det bra för dig?

 • Mindre gissningsarbete: Du vet alltid status på din utrustning, vilket minskar oväntade problem.
 • Spara tid och pengar: Planera underhåll baserat på maskinernas faktiska användning istället för att gissa. Det hjälper dig att undvika onödiga reparationer och förlänga livslängden på din utrustning.
 • Allt på ett ställe: Ingen mer jakt efter papper eller manuella loggar. All information är digital och lättillgänglig.
 • Stöldskydd: Med GPS-spårning vet du alltid var din utrustning är.

Hur fungerar det?

Vi installerar en liten sensor på dina maskiner. Den här sensorn skickar information till en molntjänst som du enkelt kan nå via en app på din telefon eller dator. Du ser direkt vad som händer med din utrustning, får underhållsnotiser och kan planera ditt arbete smartare.

Kom igång

Det är enkelt att börja med Husqvarna Fleet Services. Kontakta oss, så hjälper vi dig med allt från installation till att komma igång med appen. Oavsett storleken på din maskinpark kan detta system göra ditt arbetsliv lättare och mer kostnadseffektivt.

Med Husqvarna Fleet Services får du tekniken att arbeta för dig, så att du kan fokusera mer på ditt arbete och mindre på din utrustning.

Nyckelfunktioner och Fördelar med Husqvarna Fleet Services

Husqvarna Fleet Services erbjuder en rad funktioner som gör din arbetsdag enklare och mer effektiv. Här är de viktigaste funktionerna och fördelarna med systemet.

Husqvarna fleet services oversikt

Realtidsövervakning

 • Funktion: Med sensorerna får du uppdateringar i realtid om hur och när dina maskiner används. Detta inkluderar arbetsstatus, position, och även varningsmeddelanden om potentiella problem.
 • Fördel: Du har alltid koll på din utrustning, vilket minskar risken för att de används fel och förbättrar planeringen av arbetsflöden.

Underhållsplanering

 • Funktion: Systemet samlar data om varje maskins användning, vilket gör det möjligt att skicka anpassade underhållsmeddelanden baserade på faktisk användning istället för generella rekommendationer.
 • Fördel: Förläng livslängden på din utrustning genom att aldrig missa underhåll och endast utföra underhåll när det verkligen behövs, vilket sparar både tid och pengar.

GPS-spårning

 • Funktion: Varje maskin är utrustad med GPS-teknik, vilket gör det möjligt att spåra dess exakta position i realtid.
 • Fördel: Öka säkerheten och minska risken för stöld. Det gör också planering och logistik enklare, eftersom du alltid vet var din utrustning befinner sig.

Rapporter och Analys

 • Funktion: Systemet genererar automatiska rapporter baserade på insamlad data, vilket ger dig insikter i användningsmönster, effektivitet och potentiella förbättringsområden.
 • Fördel: Använd dessa insikter för att fatta informerade beslut som optimerar din verksamhet och minskar onödiga kostnader.

Enkel Åtkomst

 • Funktion: All information är lättillgänglig via en användarvänlig app eller webbplattform, vilket innebär att du kan nå den från var som helst.
 • Fördel: Spara tid genom att snabbt kunna kontrollera status på din utrustning, oavsett var du är. Inget mer gissningsarbete eller onödiga resor till arbetsplatsen.

Miljöfördelar

 • Funktion: Effektivare användning och underhåll av maskinerna leder till lägre bränsleförbrukning och minskade utsläpp.
 • Fördel: Bidra till en grönare planet samtidigt som du minskar dina driftskostnader.

Så Kommer du Igång med Husqvarna Fleet Services

Att införa Husqvarna Fleet Services i din verksamhet är enkelt och rakt fram. Här är stegen för att komma igång, så att du snabbt kan börja njuta av fördelarna med smartare flottstyrning. Och kom ihåg, vi på Söderströms är här för att hjälpa dig genom varje steg på vägen.

Kontakta Oss

Börja med att kontakta oss antingen via vår hemsida på https://soderstroms.nu/kontakt/ eller genom att ringa oss direkt på 0500-414130. Vi är experter på Husqvarna Fleet Services och kan svara på alla dina frågor samt hjälpa dig att bedöma hur systemet bäst kan tillgodose just dina behov.

Kostnadsbedömning

Vi diskuterar vad du behöver och ger dig en översikt över kostnaderna. Husqvarna Fleet Services är flexibelt, så vi kan skräddarsy en lösning som passar din budget och dina behov. Det finns inga dolda avgifter; vi ser till att du får en tydlig bild av investeringen.

Installation

Vårt team kommer att hantera installationen av de nödvändiga sensorerna på dina maskiner (om du kan få in dessa till någon av våra verkstäder i Skaraborg eller Jönköping). Vi ser till att allt är korrekt uppsatt för att du ska kunna börja samla in data utan dröjsmål. Installationen är snabb och påverkar inte din dagliga verksamhet.

Dessutom, om du föredrar att göra installationen själv eller bara vill förstå processen bättre, kan vi erbjuda detaljerade instruktioner och stöd för att guida dig genom varje steg. Vi är här för att se till att du får den hjälp du behöver, oavsett om det handlar om personlig assistans eller vägledning för att göra det på egen hand.

Utbildning

Vi erbjuder fullständig utbildning för dig och ditt team. Detta säkerställer att ni kan använda Husqvarna Fleet Services effektivt från dag ett. Utbildningen täcker allt från grunderna i att använda appen till att tolka data och göra informerade beslut baserade på insamlad information.

Support

Efter att systemet är igång är vi bara ett samtal eller ett klick bort. Om du någonsin har frågor eller behöver ytterligare hjälp, är vår kundsupport redo att assistera. Vi är här för att se till att du får ut mesta möjliga av din investering i Husqvarna Fleet Services.

Komma Igång

Med Söderströms vid din sida är steget till att börja med Husqvarna Fleet Services enkelt och okomplicerat. Vi leder dig genom varje steg och ser till att du har allt du behöver för att effektivisera din verksamhet och maximera din maskinpark.

Vänta inte med att ta kontroll över din utrustning och göra din verksamhet mer effektiv. Kontakta oss idag för att komma igång med Husqvarna Fleet Services.

Varför ska du lita på Söderströms när det handlar om Husqvarna Fleet Services

Vi började sälja skogs och trädgårdsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och Söderströms är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!