Husqvarna 115iL Batterigrästrimmer

Månadens vara

Husqvarna 115iL Batterigrästrimmer

Husqvarna 115iL Batterigrästrimmer är en högpresterande och kraftfull grästrimmer som är enkel och flexibel att använda när du behöver trimma gräskanten eller områden med högre gräs på tomten. Den batteridrivna grästrimmern passar bra för dig som behöver en smidig och lättanvänd trimmer för att underhålla trädgårdsdrömmen och tack vare sin låga vikt och smarta funktioner är trimmern enkel och flexibel att använda i en mängd olika sammanhang. Denna batterigrästrimmer passar för dig som behöver ta hand om villaträdgården och har ett normalt trädgårdsgräs. 

Husqvarna 115iL Batterigrästrimmer har många Funktioner

Husqvarna 115iL Komplett Batterigrästrimmer är en mångsidig trimmer som är tillförlitlig i många sammanhang. Med en kraftfull och borstlös lågvibrationsmotor blir trimmern tystgående utan starka motorljud som stör grannar eller omgivning, dessutom blir din arbetsmiljö mer behaglig att arbeta i. Husqvarnas batteritrimmer är även mycket säker och bekväm att använda tack vare sin smidiga knappsats för start och stopp. 

Kraftigt klippsystem som ger ökad effektivitet

Husqvarnas batterigrästrimmer har en klippbredd på 33cm och har ett högt och jämt vridmoment på låga varvtal för ökad effektivitet och pålitlighet, men även för en ökad livslängd. Det kraftiga klippsystemet har dubbla linor och en Tap ‘n Go för snabb linmatning. 

Grästrimmer med individuell längdanpassning

Husqvarna 115iL kan anpassas utefter din kroppslängd och ge dig en individuell längdanpassning. Med enkelhet justerar du bara releskopskaftet till önskad längd. Funktionen förhindrar obekväm användning och ger möjlighet till bekväm och personlig passform. Funktionen ger också bättre kontroll och gör trimmern enkel och effektiv att förvara och transportera.

Modellen har en kompakt och slimmad utformning för att skapa utmärkt ergonomi. Husqvarna 115iL Komplett Batterigrästrimmer är lätt och välbalanserad att använda och ger dig ett bekvämt arbete i trädgården.

Uppladdningsbart batteri som passar flera maskiner

Husqvarna 115iL säljs komplett inklusive Bli10 & Laddare QC80. Batteriet är ett 36 V Li-ion batteri som är konstruerat för krävande och långvarig användning och kan laddas upp till hundratals gånger. Batteriet passar även för alla Husqvarnas handhållna maskiner, vilket gör att du snabbt kan växla samma batteri mellan dina olika maskiner såsom trimmer, lövblås, motorsåg och häcksax.

Husqvarna batterigrästrimmer
Husqvarna 115iL Batterigrästrimmer

Varför ska du välja Söderströms för Husqvarna 115iL Batterigrästrimmer

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.