Halvmiljon robotklippare

Robotgräsklippare

Inför sommaren 2015 har Husqvarna Group producerat robotgräsklippare nummer 500 000 i sin fabrik i Storbritannien. Robotgräsklipparen firar också 20-årsjubileum i år.

Halvmiljon robotklippare x-line

Husqvarna Group var pionjärer när företaget lanserade världens första solcellsdrivna robotgräsklippare 1995. I dag säljer koncernen robotgräsklippare under varumärkena Husqvarna, Gardena och Flymo.

Steg för steg har vi gjort innovativa förbättringar sedan den första versionen lanserades. Framförallt har klipparna blivit robustare i sin konstruktion och funktion samt enklare att installera och använda. En robotgräsklippare är i grunden energieffektiv och avger nästan inga utsläpp under användningen. Energiförbrukningen för en gräsmatta på 1,000 m² har till exempel sjunkit med nästan 70 procent från den andra till den tredje generationens produkt. Investeringar har också gjorts för att sänka ljudnivån till ett minimum.

Idag är Husqvarna Automower® marknadsledare inom segmentet robotgräsklippare. “Runt om i världen övergår fler och fler till att låta en robot sköta gräsmattan. Detta frigör inte bara tid för husägaren utan ger dem också en mycket tät och välklippt gräsmatta,” säger Olle Markusson , Director of Product Management på Husqvarna Group.

Bli en del av nästa Halvmiljon robotklippare. Kolla in vårt sortiment av robotgräsklippare

Söderströms har varit en del av denna Halvmiljon robotklippare

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500 kronor. Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.