Full koll på dina fordon!

Fyrhjuling / ATV / UTV

Nu har vi på Söderströms Skog & Trädgård startat ett samarbete med det innovativa företaget NordTrack där vi erbjuder spårning av dina fordon via GPS.

När du monterat ”GPS-pucken” på ditt fordon kan du styra och kontrollera ditt fordon enkelt från webb eller applikation i din mobil.

Det finns en mängd olika användningsområden och det Nordtrack har specialiserat sig främst på är:

Stöldskydd

Med innovativa funktioner och larm via ett flertal plattformar får man inte bara lugnet över att vara skyddad, utan dessutom ofta många fördelar hos försäkringsbolaget. Du får en klar översikt på vart alla tillgångar befinner sig och har befunnit sig hela sex månader tillbaks i tiden. Hårdvaran installeras även så att vi vågar säga att den ej blir funnen vilket gör att eventuell tjuv aldrig kommer långt, och man faktiskt får tillbaka godset.

Logg & Service

Håll full översikt över hela fordonsflottan och status på denna, på en och samma skärm. Logga in ifrån valfritt antal enheter från valfri plats för att effektivisera ditt arbetssätt. Vi bygger ett system efter just era behov enligt era parametrar och önskemål.

Körjournal

Med tjänsten digital körjournal erbjuder vi en simpel lösning på mycket administration och bök. Du får enkelt ut adresser och dessutom kan vi hjälpa till att till och med automatisera journalen för de olika affärsställena, bränslekonsumption och mycket mer. Journalerna uppfyller klart och tydligt Skatteverkets kriterier.

Låter det intressant?

Välkommen in till oss på Söderströms Skog & Trädgård så hjälper vi dig och berättar mer.