Framtiden är här – Husqvarna Epos

Robotgräsklippare

Ny teknik hos Söderströms!

I år har vi på Söderströms Skog & Trädgård AB som utvald återförsäljare av Husqvarna installerat i nuläget över 30st robotgräsklippare på Skövde Golfbana. Ett projekt som är först i Sverige där vi även klipper fairway, vi utvärderar och testar med ett resultat över förväntan.

Robotgräsklipparna som installerats hör till Husqvarnas professionella serie Automower. Maskinerna erbjuder total fjärrstyrning via Husqvarna Fleet Services på dator/smartphone och surfplatta vilket ger i detta fall Skövde golfklubb full kontroll över alla deras maskiner.

Husqvarna EPOS – Virtuella gränser. Oändliga möjligheter

Utöver de 30 robotgräsklippare vi installerat på golfbanan kan du vid hål 18 bevittna den senaste tekniken från Husqvarna. Roboten som klipper detta hål är utrustade med EPOS (Exact Positioning Operating System). En satelitbaserad teknik som innebär att du kan använda gräsklipparen inom virtuella gränser, inga fysiska begränsningskablar behöver installeras.

Du använder alltså din smartphone för att rita upp virtuella gränser och enkelt skapa arbetsområden för maskinen med en noggrannhet på några centimeter.

Detta möjliggör vertikalskärning och underhåll av gräsmattan utan några problem, dessutom slipper du tänka på eventuella kabelbrott.

En flexibel lösning som passar utmärkt för större ytor som golfbanor, fotbollsplaner, fastigheter m.m.

Vi på Söderströms ligger alltid i framkant och uppdaterade kring den senaste tekniken där vi försöker hitta smarta och flexibla lösningar för dig som kund.

Kolla in Husqvarna 550 EPOS Automower

Epos från Husqvarna
Husqvarna Epos golf
Epos Husqvarna

Varför ska du välja Söderströms för Husqvarna Epos

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.