Robotgrasklippare indrottsforening scaled

Robotgräsklippare för idrottsklubbar

Alltid hos Söderströms

Få den bästa planen för dina spelare

Jag tror vi alla kan hålla med om att platser som idrottsplaner eller fotbollsplaner är något som vanligtvis är väldigt flitigt använt. Och visst är det bra att vi har välanvända planer, men detta kan leda till vissa svårigheter för den som är ansvarig för underhållet av grönytorna. När ska tiden finnas att gödsla, vattna, klippa och annat underhåll?

Men med Automower® kan du faktiskt minska dina kostnader samtidigt som kvalitén på gräset går uppåt (inte ofta man kan säga de två sakerna efter varandra). Detta uppnås i del av Automower®s låga vikt, speciellt jämfört med en frontrotorklippare, jorden kommer inte att bli ihop pressad, detta i sin tur kommer att leda till mindre sprickor. Glöm inte att du också kan använda Automower® medans det är blött ute utan att få massa gräsrester överallt samt på natten när planen är fri utan att betala OB. Dina spelare och atleter kommer alltid att ha en grönyta som är perfekt klippt med Husqvarna Automower®.

Automower idrottsklubb

En kontakt, sen sköter vi resten!

CEORA™ – Professionell storskalig gräsvård

Nästa generations robotgräsklippare, CEORA™, är den ultimata lösningen för alla grönytesproffs som hanterar stora gräsytor. Med systematisk skärning och virtuella gränser görs hanteringen av stora gräsmattor enklare än någonsin – samtidigt som de levererar enastående resultat.

Robotgräsklippare för idrottsklubbar
Husqvarna CEORA™ robotgräsklippare – kundomdöme med Trollhättans BOIS

Kommersiell gräsvård på nästa nivå

CEORA™ är en autonom klipplösning som förändrar världen av kommersiell gräsvård. Denna banbrytande innovation är enkel att använda och har en mycket stor ytkapacitet. Den är också låg i ljud och utsläppsfri när den används.

Skär både gräs och kostnader

Jämfört med traditionell klippning av större ytor erbjuder CEORA™ en möjlighet till mer hållbar och kostnadseffektiv verksamhet med betydande besparingar på arbetskraft och utrustningskostnader. CEORA™ robotgräsklippare är ett modulärt system som låter dig välja den kombination som bäst passar din verksamhet. Den innovativa delade designen har en drivenhet och en frontenhet.

CEORA produkter

Få tid och jobba med det som faktiskt är viktigt

Om du är ansvarig för en grönyta som en idrottsplan eller fotbollsplan så har du många olika ansvar, om du kan minska tiden som du behöver dedikera till omhändertagning och klippning av planen så kommer du att kunna fokusera på andra utvecklingsområden.

Om du behövs kommer Automower® att medela dig om detta direkt i din telefon via Husqvarna Fleet Services™-appen. Att använda robotgräsklippare kan frigöra mycket tid och ge en utmärkt möjlighet att ta hand om ojämna och slitna ytor. Resultaten är en plan som du kan vara stolt över och som ger spelare och atleter den bästa möjliga miljön för att finslipa sina färdigheter.

Tar gräset till en helt ny nivå

Med Automower® kan du också förbättra fältets motståndskraft mot krävande spelscheman och långvarig, intensiv träning. Eftersom robotgräsklipparen klipper gräsmattan varje dag är dess påverkan på gräsmattan minimal. Mycket små och snabbt komposterbara gräsklipp är en konstant källa till näringsämnen och fukt, vilket skapar en grönare och tätare gräsmatta. Studier visar också att konstant klippning innebär att gräsrötter kan växa 25 % djupare, vilket resulterar i starkare, friskare växter.

Billigare och bekvämare

Automower® tar hand om idrottsplatsen när du vill – dag som natt – så att den inte stör spelarna som använder den. Du kan lägga tid och pengar på de många andra uppgifterna du måste ta hand om, och spelare kan fokusera på sig själva. Jämfört med konventionella gräsklippare gör lägre investeringskostnader i kombination med sparad arbetstid Automower® till en mycket smart investering.

Använd flera robotgräsklippare tillsammans

Hittills har större gräsytor behövt delas upp i olika konfigurationer och endast en Automower® robotgräsklippare har använts i varje område. Tack vare Automower® Club-lösningen – en ny funktion som är tillgänglig genom att ladda ner mjukvaran – kan du skapa stora installationer på fotbollsplaner och använda flera gräsklippare i samma område.

Du kan klippa fotbolsplanen snabbare och göra dem mer tillgängliga för träning och matcher. Du slipper också begränsningsslingor mitt i planerna, vilket gör att det inte finns någon risk att skada dem vid gräsmattans underhåll såsom luftning eller vertikalklippning.

Virtuella kablar – oändliga möjligheter

På planen handlar det om fokus och att aldrig ge upp. Med den nya EPOS-tekniken erbjuder Husqvarna Automower® robotgräsklippare en komplett plan utan fysiska kablar för att matcha spelets flexibilitet och bekvämlighet. Snabb, flexibel installation och möjligheten att fritt placera ytor och lägga till tillfälliga skärområden erbjuder oöverträffade möjligheter för spelare att spela. Dessutom gör frånvaron av fysiska kablar det lättare att sköta och lufta planen.

Underhåll nära till hands

Med Husqvarnas Husqvarna Fleet Services™ digitala hanteringsverktyg kan du hantera alla dina Automower® robotgräsklippare på en eller flera fotbollsplaner – när du vill och var du än är. Från din telefon, surfplatta eller bärbara dator kan du se detaljerad statistik om alla gräsklippare, ändra klippscheman och klipphöjder, få aviseringar om maskinunderhåll – och mycket mer.

Du kan så klart alltid kontakta oss om något mot förmodan skulle gå snett, så fixar vi det!

OP 110112

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er!

Därför ska du välja Söderströms för dina Husqvarna-produkter

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt skapat bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och vi är en auktoriserad återförsäljare av deras produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!