Lär dig allt om nya Husqvarna Verktygsbälte

Kläder

Ta bara med det nödvändigaste. Skogsarbete erbjuder olika uppgifter, så låt Husqvarna Verktygsbälte Flexi förändras med utmaningarna – och ta bara med dig det du behöver för dagens arbete.

Se våra färdiga paket av detta fantastiska bältet i vår butik:

Vi har också Husqvarnas äldre modell av verktygsbälte här:

Lägg till det du behöver

När du befinner dig på ostadig mark (eller träd) är mindre verklige mer! Verktygsbältets flexibla system låter dig ta bort och lägga till precis det du behöver för det uppdrag du utför, du kan helt enkelt bara ta bort det du inte behöver just nu och ersätta det med något annat.

Kolla in alla våra Verktygsbälte Flexi – tillbehör

Få ett bälte men en ergonomi i världsklass

Att arbeta utomhus är fysiskt krävande och ibland behöver din kropp lite extra stöd. På grund av detta är Husqvarna verktygsbälte Flexi utrustad med en sele för att säkerställa jämn viktfördelning. Selen kan justeras individuellt i fyra lägen. Vill du bara använda bältet är selen lätt att ta loss. Selen ingår i alla Verktygsbälte Flexi-paket.

Få ett bäste men en ergonomi i världsklass

Unikt bältesspänne med snabbkoppling

Unikt husqvarna bältesspänne med snabbkoppling

Bältesspännet på Verktygsbältet Flexi har designats exklusivt för komfort och säkerhet. Bältet är förskjutet åt sidan för att skydda spärren från att fastna i kläderna. Unik design, lätt att justera kontinuerligt och snabbkoppling med en hand.

Varför ska du välja Söderströms för dina Husqvarna Produkter

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på alla beställningar över 500 kronor. Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.

Du kanske också är intresserad av: