Kontakt

Kontaktuppgifter

Söderströms Skog & Trädgård AB

Jonstorpsgatan11 - Hitta hit
541 66 Skövde

Tel: 0500-414 130
Email: kundtjanst@soderstroms.nu

Öppettider

Långfredag Stängt
Påskafton 10-15
Påskdagen Stängt
Annandag påsk Stängt

Vi på Söderströms

Jerry Barath

Jerry Barath

Butik/Kontor

Jerry, ägare och VD till Söderströms, startade verksamheten 1995 och har över 25 års erfarenhet av yrket. Jerry hittar du i butiken och på den administrativa avdelningen där han hjälper dig med sitt stora kunnande inom skog- och trädgård.

 

Arbetet upptar mycket av fritiden, men den tid som blir över har familjen första tjing på. Om du inte finner honom hemma eller på jobbet, hittar du honom förmodligen i skogen på en fyrhjuling eller på en motorcykel på vägen.

Kenny Olsson

Kenny Olsson

Webb / Marknadsföring

Kenny arbetar med marknadsföring och vår webbplats, han fyller nämligen våra digitala kanaler med viktigt och betydelsefullt innehåll. Med sin Kreativa ådra skapar han materialet som bygger vår starka relation till er.

 

Efter jobbet blir det mycket tid till familjen som han gärna tar med på olika outdoor- och sportaktiviteter.

Matthias Olsson

Matthias Olsson

Butik / Sälj

Matthias arbetar inne i vår butik och hans breda kunskap rör sig i stort sett över hela vårt sortiment. Matthias assisterar dig gärna vid minsta tvivel och ger dig svaren på dina funderingar. 

 

Efter jobbet ser vi honom svettandes på gymmet med oskön sång i form av rockermusik vrålandes ur hörlurarna. Träningsintresset varvas med en och en annan hockeymatch på tv. 

Anton Wendt

Anton Wendt

Butik / Sälj

Anton har stor kunskap av vårt sortiment av fyrhjulingar, robotar och skogsprodukter. Du finner honom inne i vår butik, så nästa gång du ser honom, ryck tag i honom så svara han gärna på de funderingar du har.

 

Anton spenderar gärna sin lediga tid till att resa och upptäcka nya platser med vänner och familj. Även en och en annan dag i skog och mark för jakt och friluftsaktiviteter bokas in i kalendern. 

Ida Ljungblom

Ida Ljungblom

Butik / Sälj

Ida möter du inne i butiken, med sitt glada humör hjälper hon dig att hitta den produkt eller tillbehör som passar dig och dina behov bäst. Ida ser till att du får den hjälp du behöver med allt inom skog och trädgård. Om du har bekymmer kring hur du ska klä dig för skog och mark, fråga Ida. Hon är nämligen vår specialist på kläder och utrustning.

 

Efter jobbet blir det mycket tid tillsammans med familjen. Men med den tid som blir över väcker hon gärna liv i gamla möbler, detta genom att återbruka gammalt till nytt.

Anna Silberg

Anna Silberg

Orderhantering

Anna arbetar som orderhanterare och sköter de beställningar som kommer in via vår webbshop. Anna guidar även våra kunderna i rätt riktigt vid köp och brinner för att alltid lösa kundens problem.

 

Familjen tar det mesta av fritiden då hennes tre barn gärna spenderar tid till favoritsporten enduro. När inte barnen slåss om uppmärksamheten så ställer sig Anna gärna i köket och bakar. En och annan liten kaka brukar få följa med till jobbet — om inte familjen har varit där och norpat åt sig de sista.

Tobias Bring

Tobias Bring

Verkstad Skog & Trädgårdsmaskiner / ATV

Tobias är stationerad i verkstaden och tar bland annat hand om din fyrhjuling och andra produkter behöver lite omsorgsfull service. Med sin stora erfarenhet av motorer och skruvande, reparerar han dina terränggående fordon, fyrhjulingar och övriga hjulburna produkter till så gott som nya.

 

Efter jobbet blir det en hel del tid i garaget mekandes med sina egna fordon. Tobias trivs även bra på vägen tillsammans med sin mc.

Jonathan Wahlstedt

Jonathan Wahlstedt

Verkstad Skog & Trädgårdsmaskiner

Jonathan möter du i vår verkstad för reparation av skog- och trädgårdsprodukter. Han är själv en mycket van användare av vårt sortiment då familjen äger egen mark och skog. Jonathan har spenderat många glamorösa timmar bakom motorsågen och fällt ner ett o ett annat träd genom  åren. 

 

I vår verkstad hjälper han dig med din motorsåg, trimmer, gräsklippare och röjsåg - ja i princip allt som rör skog och trädgård. Det allra viktigaste är att du som kund alltid ska känna dig nöjd. Ledigheten spenderas helst med familj och vänner, men när han inte gör det, så hittar vi honom i garaget - där han tillbringar sin lediga tid till sitt stora intresse för bilar och motorer.

Johan Andersson

Johan Andersson

Verkstad/ Transport

Johan servar, reparerar och installerar din inlämnade robot på ett proffsigt, smidigt och effektivt sätt. Robotservice och installation tillsammans med transport av fordon och produkter är Johans viktigaste uppgifter hos oss.

 

Den lediga tiden efter arbetat spenderas gärna med familj och barn. Favorithobbyn är att stå bakom ratten till familjens radiostyrda bilar, något som barnen för en gångs skull inte har första tjing på.

Tobias Dahlman

Tobias Dahlman

Installation / service robotklippare

Tobias är specialist på robotservice, och arbetar i verkstaden med att serva och reparera robotar åt våra kunder. Behöver du en robot installerad eller servad så vet du att de hamnar i trygga händer, efter att ha installerat över 1000st robotar så har han yrkesskicklighet ända ut i fingertopparna.

 

Familj och vänner tar det mesta av fritiden, men då och då hittar vi honom med en djurgårdströja tittandes på en hockeymatch med en kall öl i handen. 

Kontakta oss