Begagnade Maskiner

Vi på Söderströms älskar begagnade maskiner av alla slag och något vi brinner för är att ta en äldre maskin med några år på nacken och fixa till den.

Så vi bestämde oss för att sätta upp ett program där vi byter in begagnade maskiner från Stihl, Husqvarna, Jonsered av alla årsmodeller och skick (Obs. endast Stihl, Husqvarna, Jonsered).

Tveka inte, hör av dig eller kom in i vår butik för att få din maskin värderad!

Om du vill se vilka begagnade produkter vi har ute just nu så kan du ta en titt på vår blocket sida här. Alla begagnade maskiner läggs upp här när de är färdigservade för nästa tjänstetid

Telefon: 050 041 4130

EMail: kundtjanst@soderstroms.nu

Adress: Jonstorpsgatan 11, 541 66 Skövde

Begagnade Maskiner

Vilka är vi på Söderströms och Begagnade Maskiner

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och Söderströms är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du undrar något har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier, kontakta oss!

Välkommen till Söderströms – din partner för Husqvarna-produkter och skogsutrustning!