NU 823231 scaled

Service, inbyte och leasing av åkgräsklippare

Alltid hos Söderströms

Service av din åkgräsklippare

Alla maskiner behöver någon gång service. Det är viktigt att lämna in din åkgräsklippare på regelbunden service för att säkerställa att den fungerar effektivt och säkert – det sparar dig både tid och pengar i längden. I vår verkstad kan vi utföra både service och reparationer av din åkgräsklippare. Vi kontrollerar blad, motor och andra viktiga komponenter för att se till att din gräsklippare är i god form och att inga problem uppstår.

Våra servicetekniker genomgår kontinuerliga utbildningar för att kunna identifiera problem och åtgärda dem på bästa möjliga sätt innan de blir allvarliga. Vi utför service och reparationer på flera olika varumärken i vår verkstad på Söderströms, bland annat Husqvarna, Stiga, Mtd och Cub Cadet.

GR 865926 scaled

Vi utför både service och reparationer av din åkgräsklippare

Inbyte av din gamla åkgräsklippare

Är din maskin för gammal, inte längre värd att reparera eller är du bara intresserad av att byta upp dig mot en bättre maskin? Då kan du enkelt göra ett inbyte av din åkgräsklippare hos oss och samtidigt skaffa en ny modell som passar just dina behov. Detta är en utmärkt möjlighet att göra dig av med din gamla utrustning på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som du kan spara pengar på din nya gräsklippare.

Våra åkgräsklippare

H850 0267 scaled

Vi erbjuder också leasingavtal av alla våra Husqvarna-maskiner