Service och inbyte av åkgräsklippare

Gräsklippare

Service av din åkgräsklippare

Alla maskiner behöver någon gång service. Det är viktigt att lämna in din åkgräsklippare på regelbunden service för att säkerställa att den fungerar effektivt och säkert – det sparar dig både tid och pengar i längden. I vår verkstad kan vi utföra både service och reparationer av din åkgräsklippare. Vi kontrollerar blad, motor och andra viktiga komponenter för att se till att din gräsklippare är i god form och att inga problem uppstår.

Våra servicetekniker genomgår kontinuerliga utbildningar för att kunna identifiera problem och åtgärda dem på bästa möjliga sätt innan de blir allvarliga. Vi utför service och reparationer på flera olika varumärken i vår verkstad på Söderströms, bland annat Husqvarna, Stiga, Mtd och Cub Cadet.

Vill du boka service kan du göra det direkt via vår hemsida. Vid andra frågor är du välkommen in i butiken eller kontakta oss via mail eller telefon.

Inbyte av din gamla åkgräsklippare

Är din maskin för gammal, inte längre värd att reparera eller är du bara intresserad av att byta upp dig mot en bättre maskin? Då kan du enkelt göra ett inbyte av din åkgräsklippare hos oss och samtidigt skaffa en ny modell som passar just dina behov. Detta är en utmärkt möjlighet att göra dig av med din gamla utrustning på ett ansvarsfullt sätt samtidigt som du kan spara pengar på din nya gräsklippare.

Vi erbjuder alltid ett stort sortiment av åkgräsklippare i olika modeller och prisklasser.

Leasing

Vi erbjuder både dig som privatperson eller företag att leasa maskiner från Husqvarnas sortiment. Du får då en fast månadskostnad där finansiering och service ingår. Ett riktigt bra och förmånligt val för dig som vill ha ett bekymmersfritt ägande.

Genom att leasa en av Husqvarnas riders, motorsågar, trimrar eller något annat verktyg, får du fördelarna med Husqvarnas prestanda utan startkostnaderna. Med Söderströms Leasing delas dina betalningar upp i hanterbara månatliga avbetalningar.

Kontakta oss så berättar vi mer!

nyhetsinlagg akgrasklippare

Varför ska du välja Söderströms för din service & inbyte av åkgräsklippare

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.