Reparatör av robotgräsklippare till vår verkstad!

Lediga jobb

Vill du jobba hos en av Sveriges ledande företag inom Husqvarna skog & trädgårdsmaskiner? Då kan du vara vår nästa kollega, vi söker nu nya medarbetare till vår verkstad på Stallsiken i Skövde!

Om företaget

Söderströms har funnits i över 25 år och idag är vi 14 anställda fördelat på butik, verkstad och webbhandel. Hos oss jobbar vi som ett starkt team där vi värdesätter att man är pålitlig, självgående och ansvarsfull.

Reparatör robotgräsklippare

Arbete kommer ske i vår verkstad i Skövde, men det kan även förekomma jobb ute hos kund under högsäsong. Under vinterhalvåret servar vi och rengör maskinerna som kunderna lämnar in på vinterförvaring- och säkerställer att dom är uppdaterade och i toppskick till vårsäsongen börjar.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och gillar problemlösning och diagnostik. Viss kundkontakt kommer också vara en del i arbetet. För oss är viljan att lära dock mer värdefull än tidigare erfarenhet.

I övrigt är du en ansvarstagande och juste arbetskamrat som ställer upp för ditt team. Du kommer att arbeta i ett glatt team av fem trevliga medarbetare som kommer att hjälpa dig komma in i din position.

Att ha trevligt på jobbet är en förutsättning för oss på Söderströms!

– Tillsvidareanställning- med 6 månaders provanställning.

– Med start snarast enligt överenskommelse.

– Kollektivavtal finns.

Kravprofil:

– Tekniskt intresserad
– Grundläggande datorkunskap
– B-körkort.
– Du behöver tala och förstå det svenska språket mycket väl. 

Ansökan tas emot via mail: kundtjanst@soderstroms.nu

Märk med Robot eller Fyrhjuling beroende på vilken tjänst som sökes. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jerry Barath VD på Söderströms på 070-8414137.

Välkommen med din ansökan!