Reparatör av robotgräsklippare till vår verkstad!

Lediga jobb

Vill du jobba hos en av Sveriges ledande företag inom Husqvarna skog & trädgårdsmaskiner? Då kan du vara vår nästa kollega!

Om företaget

Söderströms har funnits i över 25 år och idag är vi 14 anställda fördelat på butik, verkstad och webbhandel. Hos oss jobbar vi som ett starkt team där vi värdesätter att man är pålitlig, självgående och ansvarsfull. Eftersom kunden är det viktigaste vi har förutsätter vi att man har ett gott humör och är serviceminded.

Reparatör robotgräsklippare

Reparation och service av robotgräsklippare mestadels i vår verkstad i Skövde, men det kan även förekomma jobb ute hos kund som tex installation av nya robotar samt reparation av slingor i marken. Under vinterhalvåret servar vi och rengör maskinerna som kunderna lämnar in på vinterförvaring- och säkerställer att dom är uppdaterade och i toppskick till vårsäsongen börjar.

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och brinner för problemlösning och diagnostik. Du behöver ha en grundläggande kunskap för likström och god analytisk förmåga.

Du behöver även ha lätt att förstå och kommunicera med andra människor då det är du som sköter kontakten med kunden. I övrigt är du en ansvarstagande och juste arbetskamrat som ställer upp för ditt team och har en lösningsorienterad inställning till vardagens situationer.

Kravprofil:

– Tekniskt intresserad, grundläggande datorkunskap och B-körkort.
– Du behöver tala och förstå det svenska språket mycket väl. 
– Tillsvidareanställning- med 6 månaders provanställning – med start snarast enligt överenskommelse.
– Lönesättning sker i första hand efter Handels kollektivavtal.

Ansökan tas emot via mail: kundtjanst@soderstroms.nu

Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jerry Barath VD på Söderströms på
 070-8414137.

Välkommen med din ansökan!