Allt om Husqvarna Service Plus

Robotgräsklippare

Fördelar med Service Plus:

  • Förutsägbar kostnad: Med Husqvarna Service Plus är kostnaderna för underhåll och reparationer täckta, vilket ger en förutsägbarhet i din budget.
  • Högkvalitativ service: Service utförs endast av auktoriserade Husqvarna-återförsäljare som oss på Söderströms, vilket säkerställer högkvalitativt underhåll och reparationer.
  • Bekvämlighet: Service Plus kan läggas till vid köpet av en produkt, antingen via återförsäljaren eller via Husqvarna My Pages, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet.
  • Omfattande täckning: Förutom reparationer omfattar Service Plus också årligt underhåll och säsongsbyte av knivar, vilket ger omfattande täckning för din utrustning.
  • Längre produktlivslängd: Regelbundet underhåll kan förlänga livslängden på din utrustning och säkerställa dess optimala prestanda.
  • Förebyggande underhåll: Regelbundet underhåll kan identifiera och lösa potentiella problem innan de utvecklas till allvarliga fel, vilket kan bespara tid och pengar på lång sikt.
  • Frid i sinnet: Med Husqvarna Service Plus kan du använda din utrustning med vetskapen om att alla dina underhålls- och reparationsbehov är täckta.
  • Stöd för yrkesmässig användning: För handhållna produkter som används för yrkesmässigt bruk, täcker Service Plus upp till 300 körtimmar per år.
Husqvarna Automower® 450X NERA med EPOS™ Plug in Kit pa grasmatta

Vill du ha hjälp att teckna Service Plus? Slå en signal till oss på 0500-414130

Mer utförligt om Service Plus

Service Plus, introducerad av Husqvarna, ger kunder en helt ny nivå av service och skydd inom området för underhåll och reparation av deras utrustning. Detta omfattande serviceavtal för konsumenter visar Husqvarnas engagemang att erbjuda enastående service och support för alla sina produkter.

För dig som kund, innebär Service Plus mer än bara en garanti. Det är ett helhetsprogram som omfattar både årligt underhåll och reparationer. Med andra ord, alla kostnader för dessa tjänster täcks av avtalet, vilket ger dig trygghet och förutsägbara kostnader. Dessutom innebär den omfattande täckningen att regelbunden service och underhåll av din utrustning inte bara är obligatoriskt utan också ingår i avtalet. Detta ger dig fördelen att alltid ha din utrustning i toppskick, vilket bidrar till en längre livslängd och effektivare prestanda.

En viktig fördel med Service Plus är dess flexibilitet. Du kan lägga till det vid köpet av en produkt, via en Husqvarna återförsäljare som oss på Söderströms när vi produktregistrerar, och välja mellan ett 36 eller 60 månaders avtal. Men Kunden kan även själv lägga till Service Plus via Husqvarna My Pages. Dessutom kan du välja mellan olika betalningsalternativ, inklusive månadsbetalningar eller en engångsbetalning för hela avtalsperioden. Detta innebär att du kan anpassa Plus till dina specifika behov och budget. Dessutom, genom att kunna lägga till Service Plus via Husqvarna My Pages, har du större kontroll och bekvämlighet, och kan göra ändringar när det passar dig bäst.

Det är dock viktigt att notera att det finns vissa skyldigheter och villkor som kommer med Service Plus. För att säkerställa att din utrustning hanteras på bäst möjliga sätt, måste service och underhåll utföras av en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare (som oss på Söderströms). Dessutom måste du använda och underhålla din utrustning enligt tillverkarens bruksanvisningar. Detta bidrar till att förlänga din utrustnings livslängd och maximera dess prestanda. Om det uppstår ett problem eller om reparation behövs, ger Plus dig förmånen att omedelbart kunna lämna in din utrustning till en auktoriserad återförsäljare för inspektion, vilket minskar tiden och besväret att söka efter en passande reparationstjänst.

För robotgräsklippare, är auktoriserad installation obligatorisk. Denna tjänst ingår dock inte i avtalet, men ger dig fördelen av korrekt installation av din utrustning av en certifierad tekniker. Å andra sidan, ingår årlig förvaring och säsongsbyte av knivar i Service Plus-paketet, vilket minskar kostnaden och besväret att hantera dessa uppgifter på egen hand. För handhållna produkter som används professionellt, får du inte överstiga en begränsning på 300 körtimmar per år. Denna begränsning hjälper till att skydda din utrustning från överanvändning och förlänger dess livslängd.

På det hela taget, erbjuder Husqvarna Service Plus en omfattande och praktisk serviceplan som låter dig dra full nytta av dina Husqvarna-produkter. Det ger dig förmånen att njuta av din utrustning med tryggheten att veta att underhåll och reparationer är täckta under hela avtalsperioden.

Vanliga fel och hur Service Plus hjälper

Trots att Husqvarna-produkter är av hög kvalitet och noggrant underhållna, kan användning av denna kraftfulla utrustning ibland leda till problem och fel. I följande avsnitt tar vi upp några av de mest vanligt förekommande felen och hur Service Plus-avtalet effektivt bidrar till att lösa dessa.

1. Slitage på knivar: Knivar och andra skärdelar på maskinerna slits naturligt över tid och med användning. Detta kan leda till nedsatt prestanda och ojämn klippkvalitet. Service Plus inkluderar säsongsbyte av knivar, vilket innebär att dina knivar kommer att vara i toppform för varje användningssäsong.

2. Batteriproblem: För Husqvarna’s batteridrivna produkter, kan det över tid uppstå problem med laddning eller batterilivslängd. Under Service Plus-avtalet blir dessa problem snabbt identifierade och åtgärdade av auktoriserade tekniker.

3. Motorproblem: Motorproblem kan variera från startproblem till utebliven kraft eller ovanliga ljud. Tack vare Service Plus, kan din utrustning regelbundet kontrolleras och underhållas, vilket minskar risken för oväntade motorproblem.

4. Elektroniska fel: För mer avancerade maskiner som robotgräsklippare, kan det ibland uppstå elektroniska fel. Service Plus garanterar att dessa problem hanteras av tekniker med rätt utbildning och verktyg för att effektivt diagnostisera och reparera problemen.

5. Ekonomisk trygghet: En av de största fördelarna med Service Plus är dess ekonomiska trygghet. Oväntade reparationer eller dyra delbyten kan snabbt spräcka en budget. Men med Service Plus kommer dina underhålls- och reparationskostnader att vara förutsägbara. Du vet att det bara kommer att vara den fasta månadskostnaden, oavsett om det krävs en mycket dyr reparation. Detta skyddar dig från oväntade utgifter och ger dig en större ekonomisk trygghet. Service Plus-avtalet är därmed inte bara en investering i din utrustning, utan även i din ekonomiska säkerhet.

Med Husqvarna Service Plus, behöver du aldrig oroa dig för oväntade reparationer eller underhållsproblem. Oavsett om det är ett litet slitageproblem eller en större reparation, kommer ditt serviceavtal att se till att dina Husqvarna-produkter alltid är i toppform. Så kan du fokusera på det du gör bäst, medan vi tar hand om ditt underhåll och reparationer.

Kundsupport

Att säkerställa en smidig och nöjd användning av Service Plus är högsta prioritet för oss. Därför finns det flera vägar att kontakta oss för support om du har några frågor eller bekymmer kring ditt serviceavtal.

Lokal support hos Söderströms: Om du föredrar direkt, personlig service, erbjuder Söderströms support via telefon, e-post eller personligt besök. Du kan nå oss på telefonnummer 0500-414130 eller skicka ett e-postmeddelande till kundtjanst@soderstroms.nu. Vi välkomnar även personliga besök och vår butik ligger i Skövde. Vi är här för att hjälpa till med alla dina Service Plus-relaterade frågor och se till att du får ut det mesta möjliga av ditt avtal.

Support direkt från Husqvarna: Om du har frågor som rör Husqvarna mer generellt, eller om du föredrar att kontakta dem direkt, kan du göra det via deras hemsida, e-post eller telefon. Besök Husqvarnas supportwebbplats på https://www.husqvarna.com/se/support/kontakta-husqvarna/ för att hitta en mängd olika resurser och kontaktinformation. Alternativt kan du skicka ett e-postmeddelande till konsument@husqvarnagroup.com. Om du föredrar att prata med någon personligen, kan du nå Husqvarna på telefonnummer +46 36 36 40 00.

Oavsett vilken metod du väljer för att kontakta oss, kommer vi att göra vårt bästa för att hjälpa dig med dina frågor och behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig få ut det mesta av ditt Service Plus-avtal och din Husqvarna-utrustning.

Vanliga Frågor och Svar om Service Plus

Fråga: Kan jag lägga till Service Plus när som helst efter att jag köpt min produkt?

Svar: Service Plus kan läggas till en produkt inom 30 dagar efter inköpsdatumet.

Fråga: Är Service Plus tillgängligt för alla Husqvarna-produkter?

Svar: Service Plus är tillgängligt för en rad Husqvarna-produkter. Men är framförallt riktat mot Automower segmentet.

Fråga: Är det obligatoriskt att ha min utrustning servad av en auktoriserad Husqvarna-återförsäljare?

Svar: Ja, det är det. Detta säkerställer att din utrustning underhålls och repareras av professionella tekniker som är bekanta med Husqvarna-produkter och som följer Husqvarnas specifikationer.

Fråga: Vad händer om jag använder min Husqvarna-produkt för yrkesmässigt bruk och överstiger 300 körtimmar per år?

Svar: Om en handhållen produkt används för yrkesmässigt bruk och överstiger 300 körtimmar per år, kan det leda till att vissa villkor i Service Plus-avtalet inte längre gäller. Det är bäst att kontakta din auktoriserad Husqvarna-återförsäljare för mer information om detta.

Fråga: Om jag väljer att betala för Service Plus månadsvis, kan jag sedan ändra till att betala hela avtalsperioden på en gång?

Svar: Villkoren för betalning kan variera och det är bäst att diskutera detta direkt med Husqvarna om ändringar behövs, då de sitter på avtalat. I allmänhet är det dock bäst att välja den betalningsmetod som bäst passar dina behov från början.

Du kanske också vill läsa:

Varför ska du välja Söderströms när du vill köpa Husqvarna Produkter

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och Söderströms är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier, kontakta oss!

Välkommen till Söderströms – din partner för Husqvarna-produkter och skogsutrustning!