Maskinuthyrning | Hyr maskiner och utrustning från Husqvarna

På Söderströms har vi en passion för maskiner och förstår värdet av att ha rätt utrustning för jobbet. Därför erbjuder vi maskinuthyrning av kvalitativ utrustning från Husqvarna. Oavsett projekt som hoppas vi att du ska hitta rätt utrustning för ditt ändamål. Hos oss kan du hyra allt från motorsågar och häcksaxar till röjsågar och jordfräsare.

Hos oss kan du själv välja hur länge du vill hyra din maskin. Behöver du hyra en maskin under en längre period har vi även flexibla hyreslösningar för det. Kom in i vår butik eller kontakta oss för att diskutera dina behov och hitta den perfekta maskinen för ditt projekt!

För att se vilka maskiner som är tillgängliga för uthyrning just nu kan du slå en signal till vår butik. Vi ser till att alla våra maskiner är i toppskick och redo för arbete när du behöver dem.

Tillgängliga maskiner som du kan hyra av oss:

Maskiner Pris/dag
Motorsåg 540 i XP (+ kedja) 590:-
Häcksax 520 IHD 60 390:-
Lövblås 570 BTS 490:-
Trimmer 520 IRX/ 535IFR 490:-
Röjsåg 545 FXT (+ klinga) 490:-
Jordfräs TF 335 590:-
Vertikalskärare/Mossrivare 390:-
Kabelsökare 350:-
Stångsåg/Stånghäcksax 490:-

OBS. Det tillkommer en extra kostnad för kedja/klinga för maskiner med noteringen +kedja/+klinga.

Maskinuthyrning

OBS. Endast bekräftelse från butiken garanterar uthyrning av en maskin för din önskade period.

Kontakta oss på:
Telefon: 050 041 4130
E–Mail: kundtjanst@soderstroms.nu
Adress: Jonstorpsgatan 11, 541 66 Skövde

Hyr Maskiner hos Söderströms

Vi började sälja skogsutrustning för mer än 25 år sedan. Under vår tid i branschen har vi arbetat nära både privata och professionella kunder och på så sätt kunnat skapa bra och långsiktiga samarbeten och relationer. Vi har ett samarbete med Husqvarna och Söderströms är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter. Vår erfarenhet gör att vi kan fylla vårt sortiment med riktigt kvalitativa produkter från några av marknadens bästa tillverkare. Vi kan produkter, verktyg och utrustning inom skog och trädgård!

Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier, kontakta oss!

Välkommen till Söderströms – din partner för Husqvarna-produkter och skogsutrustning!