Storleksguide Husqvarna Skyddskläder och Arbetskläder

Tips

Att välja rätt skyddskläder och arbetskläder är avgörande för både säkerhet och komfort under arbete. Husqvarnas omfattande storleksguide och modellöversikt erbjuder en detaljerad vägledning för att hitta de perfekta kläderna som möter dina specifika behov. Vare sig du behöver kläder för extrem användning eller för mer måttliga arbetsförhållanden, belyser dessa guider vikten av passform, materialkvalitet, och design för optimal prestanda.

Husqvarnas skyddskläder och arbetskläder är utformade med hänsyn till användarens säkerhet och komfort. Med olika passformer som smal, åtsittande, och normal, kan varje professionell hitta kläder som passar just deras kropp och arbetskrav. Vare sig det gäller jackor, midje- och hängselbyxor, eller specialiserade kläder för arborister, erbjuder Husqvarna detaljerade storlekstabeller och modellinformation som underlättar valet.

Vi har också andra guider som denna, till exempel:

Söderströms och Storleksguide Husqvarna Skyddskläder och Arbetskläder

Vi har 25 års erfarenhet inom skog och trädgård, företaget startade 1 januari 1995 och har sedan dess haft många samarbeten, både professionella och privata. Vi har ett samarbete med Husqvarna och är en auktoriserad återförsäljare av Husqvarna produkter.

Om du beställer via webben erbjuder vi fri frakt på beställningar över 500 kronor (kan skilja sig vid skrymmande varor). Om något skulle gå fel har vi support både via telefon och chatt både på vår hemsida och via sociala medier.

Välkommen till Söderströms – din partner för Husqvarna-produkter och utrustning!