Gränslös gräsklippning med Husqvarnas NERA-serie och EdgeCut-teknik

Robotgräsklippare , Automower®

I takt med att teknologin avancerar öppnas nya dörrar för att förenkla och förbättra våra dagliga sysslor, inte minst inom trädgårdsskötsel. Husqvarnas NERA-serie markerar en ny era i robotvärlden – optimerad för större gräsmattor med möjlighet till EPOS™-teknik för att slippa begränsningskablar samt funktionen EdgeCut för att effektivt klippa gräsmattans kanter och slippa manuell trimning.

Vad är EdgeCut och varför ska jag använda det?

EdgeCut är en betydande innovation inom gräsklippningsteknologi, framtagen för att tackla en av de mest tidskrävande aspekterna av gräsvård – kantklippningen. Genom att integrera EdgeCut i modeller som Automower® 310E NERA och 410XE NERA, har Husqvarna effektiviserat processen med att automatiskt och noggrant klippa gräskanterna längs gräsmattan. Detta minimerar behovet av manuell trimning efteråt och erbjuder en mer handsfree-upplevelse för användaren.

  1. Spara tid. EdgeCut minskar behovet av manuell eftertrimning av gräskanter, vilket sparar tid för dig som användare.
  2. Få en precision i din kantklippning. Tekniken säkerställer att gräskanterna blir jämna och välklippta, vilket förbättrar gräsmattans övergripande estetik.
  3. Automatisera gräsvården. Integreringen av EdgeCut med Husqvarnas robotgräsklippare möjliggör en helt automatiserad gräsvårdsupplevelse, inklusive kantklippning.
  4. Förbättra trädgårdens utseende. En välklippt gräskant bidrar till en polerad och professionell look av trädgården.
  5. Det är användarvänligt. EdgeCut-tekniken är utformad för att vara användarvänlig med möjlighet att enkelt ställa in och justera genom Husqvarnas mobilapp.

Automower® Nera – kompatibla med EdgeCut

EdgeCut för en perfekt gräsmatta

Med EdgeCut-tekniken kan du som användare förvänta dig en betydligt mer polerad och jämn finish längs gräsmattans kanter, vilket annars kräver separat efterarbete med en kanttrimmer. Denna funktion är särskilt användbar för komplexa trädgårdsdesigner med tydliga avgränsningar, blomsterbäddar, trottoarer eller andra gränsområden som kräver precisionsklippning. Genom att automatisera denna del av gräsklippningsprocessen, förbättras inte bara estetiken utan även effektiviteten i gräsvården.

EdgeCut-tekniken bygger på Husqvarnas omfattande erfarenheter och innovationer inom robotgräsklippning. Med en kombination av avancerade sensorer och programvarualgoritmer kan dessa gräsklippare känna av gränsområden och justera sin klippbana för att säkerställa att även gräskanterna blir väl omhändertagna. Denna intelligenta navigationsförmåga innebär att Husqvarnas robotgräsklippare med EdgeCut kan hantera både raka och kurvade kanter med precision, vilket gör dem idealiska för en mängd olika trädgårdsstorlekar och layouter.

Genom att introducera EdgeCut-tekniken tar Husqvarna ett stort steg framåt i strävan efter den perfekta gräsmattan, där användarna kan njuta av en fullständigt underhållen gräsmatta med minimal ansträngning. Denna innovation understryker företagets engagemang för att föra gräsvårdsteknologin framåt, samtidigt som det ger användarna mer tid att njuta av sina trädgårdar istället för att underhålla dem.