Fantastiska CEORA från Husqvarna – Sätter en ny standard!

Robotgräsklippare

Med sin nya robotgräsklippare CEORA kommer Husqvarna kunna hantera massiva ytor enkelt, snabbt och kostnadseffektivt!


Välkommen till framtidens kommersiella skötsel av grönytor

CEORA kommer att förändra framtiden för alla kommersiella grönytor och skötseln av dem. Denna nya Husqvarna robot kan täcka massiva områden (75 000 kvadrat är inte omöjligt för en maskin!), och detta innebär att CEORA är något som alla proffs på grönytor kommer att vilja ha.

Denna maskin har systematisk gräsklippning och fungerar med virtuella gränser, den kan också producera resultat som kan jämföras med cylinderklippare. CEORA är mycket tystgående och dessutom utsläppsfri!

CEORA™ täcker större grönytor än någonsin

Husqvarna förstår behovet av att erbjuda ett stort utbud av flexibla lösningar för dagens proffs på skötsel av grönytor. Och när det gäller större områden såg vi en möjlighet att utveckla något nytt. Något som skulle kunna täcka ett mycket större område än vårt befintliga sortiment, men ändå ge de klippningsresultat du förväntar dig av en robotlösning från Husqvarna. Det är här som Husqvarna CEORA™ kommer in i bilden. Den möjliggör en enorm uppskalning av verksamheten för att uppfylla ökande krav på tid, gräsets kvalitet och hållbarhet.

Systematisk gräsklippning producerar ett vinnande resultat

Systematisk klippning längs parallella spår innebär att CEORA™ är lika effektiv oavsett om du hanterar fotbollsplaner eller andra stora grönytor. Du kan även definiera arbetsområden och skapa ett schema där olika tider och olika gräshöjder mellan 20 och 70 mm anges. Schemalägg ett område för en morgonklippning och ett annat för eftermiddagsklippning med en annan klipphöjd. Regelbunden, systematisk klippning med hög precision ger perfekt resultat när du bara klipper en liten mängd varje gång.

Flexibel och krångelfri zonhantering

CEORA från Husqvarna mobil connect

CEORA™ är en toppmodern autonom gräsklippningslösning som styrs av Husqvarna EPOS-teknik. Exakt satellitnavigering med virtuella gränser eliminerar krångel med fysiska kablar. Snabba definitioner av arbetsområden och uteslutna zoner möjliggör optimal användning av gräsmattan, medan luftning underlättas utan risk för skador på kablar. Robotgräsklipparen kör mellan arbetsområden på definierade transportvägar, medan tillfälliga uteslutna zoner kan skapas för mer flexibel skötsel av grönytor.

LÄS MER OM EPOS

Storskalig gräsvård med hög precision. Nu inom räckhåll.

Numera är det helt naturligt att använda mobil teknik för att hålla sig ansluten till verksamheten. Och med CEORA™ har du fullständig kontroll direkt från din smartphone. Det går snabbt och enkelt att styra och definiera klippningsområden eller ändra schemat för skötsel av grönytor. Husqvarna Fleet Services™ möjliggör övervakning och lokalisering på en karta för fullständig kontroll och stöldskydd.

LÄS MER OM HUSQVARNA FLEET SERVICES™

Tystgående, utsläppsfri klippning

Husqvarna skapar fantastiska upplevelser som ger alla möjlighet att njuta av större grönytor på ett säkert sätt, utan buller eller föroreningar. Och CEORA™ tar detta flera steg längre. Den är lätt och batteridriven, vilket minskar koldioxidavtrycket jämfört med åkgräsklippare, tack vare låg energiförbrukning och utan direkta utsläpp när den används.

En uppdaterad ren maskin

CEORA™ hålls uppdaterad med den senaste programvaran via FOTA (Firmware Over The Air), medan enkelt underhåll och enkel hantering möjliggörs genom klippaggregatets ergonomiska serviceläge. Klippaggregatet kan lutas för enkel åtkomst vid utbyte av knivdiskar och för enkel rengöring.

Planera för framtiden

CEORA™ är först och främst en robotgräsklippare. Men det är bara där berättelsen börjar. Vår vision är att möjliggöra hållbar skötsel av grönytor på lång sikt. Därför har vi utformat en utbytbar främre enhet som kan göra det möjligt att montera tillbehör som exempelvis ett fairway-kit eller en linjemålare i framtiden.

Täcker mer mark för mindre

När du klipper varje dag ger CEORA™ den bästa kvaliteten på ytor på upp till 25 000 m2. Klippningsfrekvensen minskar i takt med att området blir större. Möjligheten att arbeta på större områden innebär mer kostnadseffektiv gräsklippning och en betydande hållbar fördel för alla typer av proffs på skötsel av grönytor.

Du kanske också är intresserad av: