Gardena Slangvinda 35m Roll-up XL

Månadens vara , Trädgård

Gardena slangvinda

Gardena Slangvinda 35m Roll-up XL

Gardena Slangvinda Roll-up XL är en innovativ slangvinda som underlättar bevattningen i trädgården. Med sin automatiska inrullning blir det enkelt och bekvämt att bevattna tomtens planteringar och med sitt roterbara väggfäste kan boxen också vridas i 180°. Tillsammans med den 35 meter långa trädgårdsslangen når du enkelt trädgårdens alla hörn, slangen rullas sedan automatiskt in igen utan du behöver dra in den för hand. Under maj månad hittar du dessutom Gardena Väggslangbox Vit 35m Roll-up XL som månadens vara hos oss på Söderströms!

Smidig upprullning med Roll-control

Med hjälp av en så kallad roll-control och dess integrerade slangstyrning behöver du inte oroa dig för att slangen ska vikas eller trassla ihop sig. Slangen rullas automatisk in i en jämn och säker hastighet utan någon som helst ansträngning, dessutom håller du händerna rena. Med hjälp av dess korta låspunkter kan du också låsa trädgårdsslangen vid önskad längd, för att sedan med ett lätt tryck dra tillbaka slangen, allt på ett säkert och kontrollerat sätt tack vare slangvindans integrerade fjäder. Boxen monteras på väggen och kan med hjälp av sin praktiska utformning roteras i 180°, vilket ger den en extra stor räckvidd som många andra på marknaden saknar.

Slitstark konstruktion med lång hållbarhet

Gardena Slangvinda är tillverkad i högkvalitativa material med en slitstark konstruktion med UV- och frostskydd, vilket gör att den kan användas året runt. Om du ändå önskar en frostfri förvaring kan du utan ansträngning montera ned boxen från vägghållaren och förvara slangvindan på önskat utrymme. Vattenslangen är av mycket hög kvalitet och garanterar bästa möjliga vattenflöde. Gardena har fem års garanti på denna slangvinda, vilket också säkerställer den höga kvaliteten!

Är du intresserad av Gardena Väggslangbox Vit 35m Roll-up XL? Välkommen till oss på Söderströms så kan vi berätta mer om vad just du kan använda produkten till!

Du kanske också vill läsa om Automatisk bevattning med Gardena

Funderar du på hur din pipeline bör placeras? Fråga oss eller använd Gardenas program här.